طرزتهیه کرامپت گرم برای صبحانه
مواد لازم کرامپت گرم
- آرد ۱و سه چهارم فنجان معادل ۲۲۵ گم
- نمک ۱ ق چ سر خالی
- مخمر فوری ۱ ق چ
- پودر شکر ۱ ق چ
- شیر ۲۷۵ میلی لیتر یا کمی بیشتر
- آب سرد ۶ ق غ
مشخصات
طرزتهیه کرامپت گرم
ارد و نمک را الک کرده وسطشان حفره ای ایجاد کنید و مخلوط مخمر را وسط آن ها ریخته و با قاشق مخلوط نمایید تا خمیر کاملا یکدست و روان شود و به غلظت ماست برسد اگر غلظتش بیشتر بود کمی دیگر شیر به آن اضافه کنید . روی ظرف ر با حوله بپوشانیدو حدود ۴۵ دقیقه در محلی گرم بگذارید استراحت کند تا خمیر حباب بزند .
حلقه های مخصوص پخت تخم مرغ را کاملا چرب کنید و کف تابه را هم چرب کرده روی حرارت ملایم بگذارید . میتوانید کمی روغن مایع کنار دستتان بگذارید و برای هر دور پخت با قلم مو تابه و حلقه ها را چرب کنید .
حلقه ها را درون تابه گذاشته وقتی تابه داغ شد ۲ ق غ از خمیر کرامپت را داخل هر حلقه بریزید . البته بستی به سایز حلقه ای که استفاده میکنید هم دارد ولی مهم این است که ضخامت خمیر داخل حلقه حدود ۲ و نیم سانت باشد .
حدود ۳ – ۴ دقیقه کرامپت را بپزید تا روی سطحش حباب بزند .
در این مرحله با چاقو کرامپت را از داخل حلقه جداکنید و در تابه برگردانید تا طرف دیگرش هم حدود ۱ دقیقه بپزد .
کف تابه و حلقه ها را دوباره چرب کرده و به پخت بقیه ی کرامپت ها ادامه دهید .
کرامپت ها را گرم و به همره کره سرو نمایید . یا مطابق سلیقه ی خود به همراه مربا ، ژامبون یا تخم مرغ هم میتوانید سرو کنید .