آشپزیکیک و شیرینی

دستور تهیه کیک یزدی خانگی

کیک یزدی خاطره خوشمزه دوران کودکی اکثرمان است. این کیک پرطرفدار کنار یک فنجان چای می‌تواند عصرانه لذیذ روزهای پاییزی شما باشد. با طرز تهیه کیک یزدی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی

  • یک‌ونیم لیوان آرد (می‌توانید از مخلوط بدون گلوتن سلینو استفاده کنید)
  • سه‌دوم لیوان روغن مایع (در صورت استفاده از ماست یا شیر پرچرب روغن را به یک‌دوم لیوان کاهش دهید)
  • سه‌دوم لیوان شکر
  • یک‌دوم لیوان ماست یا شیر ولرم
  • ۲ قاشق غذاخوری گلاب
  • ۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
  • ۲ قاشق چای‌خوری پودر هل
  • ۲ عدد تخم مرغ

طرز تهیه شیرینی قطاب

طرز تهیه کیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی

قبل از هر کاری، ابتدا فر را روشن کرده و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. سپس تخم مرغ‌ها را داخل ظرف بشکنید و چند دقیقه با همزن بزنید.

بعد از این که تخم مرغ‌ها را هم زدید، شکر را به تخم مرغ اضافه کنید و آنقدر با همزن بزنید تا شکر کاملا حل شود و صدای دانه‌های آن را نشنوید.

ماست، روغن مایع و گلاب را به مواد قبلی اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. حال نوبت آرد و بیکینگ پودر است. آرد و بیکینگ پودر را کم‌کم داخل مواد الک کنید و با همزن خوب مخلوط کنید. در نهایت پودر هل را هم اضافه کرده و هم بزنید.

داخل قالب کیک یزدی یا مافین را کپسول‌های کاغذی بگذارید و تقریبا سه‌دوم هر کپسول را از مایه کیک پر کنید. برای تزیین مقداری کنجد روی مایه کیک ریخته و داخل فری که از قبل روشن کردید و با دمای ‍۱۸۰ درجه گرم شده، قرار دهید.

بعد از گذشت ۲۵ دقیقه کیک شروع به پختن می‌کند اما صبر کنید تا روی کیک کاملا طلایی‌ رنگ شود. زمانی حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه کافی است. کیک یزدی آماده است. آن‌ها را از فر بیرون آورده و نوش جان کنید.

  • کیک یزدی را در کنار بستنی هم سرو می‌کنند.
منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *