آشپزیساندویج و پیتزا

دستور تهیه رول بادمجان و بیکن ایرلندی

بادمجان همیشه طرفدارای خود را داشته و تعداد طرفدارای آن کم نیستند. از طرف دیگر بیکن هم دارای طرفداران زیادی است. بنابراین ترکیب این دو ماده غذایی باید مورد استقبال قرار بگیرد. در ادامه این مطلب طرز تهیه رول بادمجان و بیکن ایرلندی با طعم ژامبون مرغ دودی سولیکو را در اختیار شما قرار خواهیم داد. امیدواریم این غذا را تهیه و از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه رول بادمجان و بیکن ایرلندی با طعم مرغ دودی

  • ۱ بسته ژامبون مرغ دودی
  • یک دوک بسته بیکن ایرلندی
  • ۳ عدد بادمجان قلمی
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • ۳۰۰ گرم پنیر ریکوتا (خامه ای)
  • یک دوم پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • پودر زیره و پودر سیر به میزان لازم

رول بادمجان و بیکن ایرلندی با طعم ژامبون مرغ دودی سولیکو

طرز تهیه رول بادمجان و بیکن ایرلندی با طعم مرغ دودی سولیکو

سه عدد بادمجان قلمی را بشویید و آن‌ها را به صورت طولی و نازک ورقه کنید. سپس آن‌ها را به مدت یک ربع در محلول آب و نمک بخیسانید. بعد گذشت از این مدت خشک‌شان کنید و در تابه رژیمی چرب شده با روغن زیتون گریل کنید و بپزید.

در این فاصله در تابه‌ای، ۳۰۰ گرم پنیر ریکوتا (خامه‌ای) بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. ژامبون مرغ دودی سولیکو را خرد کرده و به همراه کمی پودر زیره، پودر سیر و نصف پیمانه پودر پنیر پارمسان به صورت مرتب هم بزنید تا مثل سس یکنواخت و غلیظ شوند.

از این مواد روی هر ورقه بادمجان کباب شده بریزید و بادمجان را رول کنید. سپس یک برش بیکن ایرلندی سولیکو اطراف هر رول پیچیده  و با یک خلال دندان آن را ثابت کنید و در فر قرار دهید تا زمانی که بیکن ایرلندیها کاملا گریل شوند.بعد از آماده کردن همه رول‌ها آن‌ها را در ظرف دلخواه بچینید و روی آن را با برگ تازه نعنا تزیین کرده و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *