آشپزیکیک و شیرینی

دستور تهیه کیک پارما چیکن

کیک پارما چیکن نوعی کیک مرغ است که به کمک پارمای مرغ تهیه می‌شود و یک غذای فانتزی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. این کیک خوشمزه را می‌توانید برای مهمانی‌های خاص خود تهیه و آن را سرو کنید.

پارما به گروهی از خانواده محصولات سولیکو گفته می‌شود که از گوشت خالص بدون چربی همراه با ادویه‌جات و چاشنی‌ها تهیه شده‌اند. پارما چیکن دارای پروتئین با قابلیت جذب بیولوژیکی بالا است و آماده سازی آن بسیار سریع و آسان است و زمان شما را ذخیره می‌کند همچنین می‌توانید از آن برای تهیه انواع ساندیچ، سالاد و پیتزا استفاده کنید و از طعم جدید و خوب آن‌ها لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کیک پارما چیکن

  • ۱ بسته پارما چیکن
  • ۱ بسته نان تست
  • ۴ عدد خیارشور نگینی خرد شده
  • ۱۰ عدد گردو خرد شده
  • یک دوم پیمانه جعفری خرد شده
  • یک دوم پیمانه پیازچه خرد شده
  • یک پیمانه سس مایونز
  • ۱۰۰ گرم پنیر خامه‌ای
  • ۱ پیمانه ماست چکیده

طرز تهیه کیک پارما چیکن سولیکو

طرز تهیه کیک پارما چیکن

در ابتدا پارما چیکن‌های سولیکو را خرد کنید و آن‌ها را درون ظرفی متوسط بریزید. خیارشور نگینی شده، گردوی خرد شده، جعفری و پیازچه را به ظرفتان اضافه کنید و موادتان را خوب با هم مخلوط کنید.

در یک ظرف دیگر سس مایونز، پنیر خامه‌ای و ماست چکیده را با هم ترکیب کنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و هم بزنید. ۹۰ درصد از سسی که تهیه کردید را به ترکیب پارما چیکن اضافه کنید.

اطراف نان‌های تست را با چاقو برش دهید و آن‌ها را جدا کنید. سپس یک لایه نان تست را در ظرف مورد نظرتان بچینید سپس با موادی که تهیه کرده بودید روی سطح نان‌ها را بپوشانید و به همین ترتیت لایه‌ها را تکرار کنید.

در لایه نهایی بعد از چیدن نان‌ها تست سطح روی آن‌ها را با سس باقی مانده بپوشانید و روی آن را با سلیقه خود تزیین کنید. کیک پارما چیکن سولیکو را چند ساعت در یخچال قرار دهید سپس آن را سرو و میل کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *