جامبو شلز تنوری

طرز تهیه جامبو شلز تنوری

جامبو شل که به آن پاستای صدفی بزرگ یا شکم پر هم می‌گویند، نوعی پاستا است که می‌توانید بسته به سلیقه خود داخل آن را با هر موادی که می‌خواهید پر کرده و به عنوان یک پیش غذای ساده  یا غذای گرم مجلسی میل کنید. آنچه جامبو شل را از یک پاستای معمولی تبدیل به یک غذای وسوسه برانگیز می‌کند امکان استفاده از پنیرهای مختلف، روی این صدف‌های بزرگ و خوشمزه است.  در ادامه این مطلب طرز تهیه جامبو شلز تنوری سولیکو را یاد خواهیم گرفت.

مواد لازم برای تهیه جامبو شلز تنوری سولیکو

  • ۱۰ عدد کوکتل انگشتی
  • ۱ بسته جامبو شلز
  • ۱ عدد پیاز
  • ۱ قاشق غذا خوری رب گوجه
  • یک دوم پیمانه پنیر پیتزا رنده شده
  • ۱ پیمانه ذرت
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌ای
  • ۱۰ عدد قارچ تفت داده شده
  • نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم

طرز تهیه جامبو شلز تنوری سولیکو

طرز تهیه جامبو شلز تنوری

ابتدا کوکتل انگشتی‌های سولیکو را  کاملا ریز خرد کنید سپس آن‌ها را با روغن تفت دهید. بعد از تفت دادن کوکتل‌ها را از تابه خارج کنید.

پیازها را کاملا خرد کنید و آن‌ها را درون تابه بریزید تا با روغن تفت بخورد. سپس رب گوجه فرنگی و کمی ادویه به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

سپس به ترتیب کوکتل انگشتی‌های سرخ شده ، قارچ، ذرت و در انتها آویشن و فلفل دلمه‌ای نگینی شده را به پیاز اضافه کنید سپس آن را از روی حرارت بردارید.

در یک قابلمه آب را به جوش آورده و نمک و کمی سرکه و روغن اضافه کنید. سپس جامبو شلزها را داخل آب جوش ریخته اجازه دهید بپزند و کاملا نرم شوند سپس آن‌ها را با آب سرد آبکش کنید.

داخل جامبو شلزها را با موادی که تهیه کردید پر کنید و در ظرف بچینید. داخل و روی آن‌ها پنیر پیتزای رنده شده بریزید.

در انتها در فری که از قبل گرم‌ کرده‌اید قرار دهید تا روی آن‌ها طلایی رنگ شود و پنیرها آب شوند. سپس آن را از فر خارج کنید روی آن را با ریحان و نعناع تزیین کنید و بعد از اینکه کمی خنک شد سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.