طرز تهیه تارت کاتلا
دولسه دلچه نوعی دسر است که از طریق حرارت ملایم شیر و شکر به دست می آید. طعم آن یادآور شکلاتهای تافی و ظاهر و طعمی مانند کارامل دارد. این دسر از دسرهای بسیار مشهور کشورهای آمریکای لاتین است. دولسه دلچه در مکزیک از شیر بز تهیه و با وانیل طعم دار میشود، ورژن فرانسوی آن دارای بافتی نرم است که با نان تست سرو میشود، در فیلیپین در تهیه کیکها و صبحانه نقش اصلی را دارد و در کوبا از شیرخشک برای تهیه آن استفاده میکردند. نام دیگر این محصول مربای شیر است. اما برای تهیه کاتلا تنها از حرارت دادن شیر استفاده میشود و هیچگونه شکری به آن اضافه نمیکنند. شیرینی این محصول ناشی از قند شیر است. برای تهیه تارت کاتلا که یک دسر و شیرینی بسیار خوشمزه و مناسب برای میان وعدههای شما است از کاتلا استفاده کردهایم و طرز تهیه آن را در اختیار شما قرار خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه تارت کاتلا
- ۱ عدد زرده تخم مرغ
- ۲ قاشق غذا خوری آب سرد
- ۱ قاشق غذا خوری وانیل
- ۱۷۵ گرم آرد
- ۳ قاشق غذاخوری دارچین
- ۱۴۰ گرم کره
- ۳۸۰ گرم کاتلا
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه تارت کاتلا
درون ظرفی زرده تخم مرغ، روغن وانیل و آب را با هم ترکیب کنید.
درون ظرف دیگری آرد، دارچین و نمک را با هم ترکیب کنید و سپس همه مواد را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
سپس مواد را داخل فریزر قرار دهید.
فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
خمیر تارت را در قالب قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه آن را داخل فر بگذارید.
برای تهیه این دسر خوشمزه میتوانید از خمیر آماده تارت استفاده کنید.
سپس کاتلا را روی سطح خمیر تارت از فر خارج شده بریزید و آن را در یخچال قرار دهید و پس از آماده شدن نوش جان کنید.