آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه حلوای هویج خانگی

حلوای هویج از معروف‌ترین و خوشمزه‌ترین حلواهایی است که می‌توان آن را تهیه کرد. این حلوا با رنگ جذاب و بسیار زیبا و با طعم متفاوت، خود را از بقیه حلواها جدا کرده است. علاوه بر اینکه از حلوا می‌توانید به عنوان نذری استفاده کنید می‌توانید آن را تهیه کنید و به عنوان میان وعده کنار خانواده خود میل کنید.

مواد لازم برای تهیه حلوای هویج

  • نیم کیلوگرم هویج
  • ۲ پیمانه آرد برنج
  • یک و نیم پیمانه روغن
  • یک و نیم پیمانه شکر
  • ۲ پیمانه آب
  • ۱۰۰ گرم كره
  • نصف پیمانه گلاب
  • یک چهارم زعفران

طرز تهیه حلوای هویج

طرز تهیه حلوای هویج

هویج‌ها را تمیز کنید و آن‌ها را بپزید. قابلمه‌ای را رو حرارت قرار دهید و آب را درون آن بریزید سپس شکر را به آن اضافه کنید و آن‌ها را خوب هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود. سپس گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید. آرد برنج را درون تابه‌ای بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آردتان برشته شود. تغییر رنگ چندانی در آرد برنج رخ نمی‌دهد و همین که عطر آن در بیاید کفایت خواهد کرد.

کره و روغن را به آرد برنج برشته شده اضافه کنید و آن‌ها را خوب با هم تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

هویج‌های پخته شده را پوره کنید. می‌توانید آن‌ها را رنده کنید. هویج‌ها را به آرد در حال تفت خوردن اضافه کنید و همچنان به تفت دادن ادامه دهید.

بعد از اینکه به مقدار کافی آرد و هویج را تفت دادید مخلوط آب و شکر را که از قبل آماده کرده‌اید را به آن اضافه کنید. ممکن است میزان این مخلوط به نظرتان زیاد باشد اما بعد از هم زدن کاملا به خورد حلوا می‌رود و سفت می‌شود. بعد از اضافه کردن مخلوط آب و شکر باید حلوا را خوب تفت دهید تا حلوایتان کاملا سفت شود.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *