همبرگر لوبیا قرمز

مراحل تهیه‌ی همبرگر لوبیا قرمز برای گیاه خواران

مواد لازم جهت تهیه‌ی برگر لوبیا قرمز

۱- لوبیای قرمز پخته شده یا کنسروی ۴۰۰ گرم

۲- نان سفید ۱۰۰ گرم

۳- هویج رنده شده ۱ عدد

۴- سیر خرد شده ۳ حبه

۵- گشنیز تازه ۲ قاشق غذاخوری

۶- پودر فلفل قرمز ۱.۲ قاشق چای خوری (به دلخواه)

۷- زیره سبز ۲ قاشق سوپ خوری

۸- دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری

۹- گوجه فرنگی پوره شده ۲ قاشق غذا خوری

۱۰- نمک و فلفل به میزان لازم

۱۱- آرد سفید

۱۲- روغن برای سرخ کردن

مراحل تهیه‌ی برگر لوبیا قرمز

۱- لوبیا‌هایی را که از قبل پختید یا به صورت کنسرو تهیه کردید را در کاسه‌ای بریزید. روی آن آب سرد بگیرید و اجازه دهید برای مدتی بماند. این کار باعث میشود آب و نمک اضافی‌ای که باعث نفخ میشود از بین برود.

۲- لوبیا هارا روی تخته بریزید و آن هارا خرد کنید تا حدی که تقریبا له شود.

۳- نان را با یک مخلوط کن کاملا له و پودر کنید. از خمیر داخل نون‌های باگت هم میتوانید برای این کار استفاده کنید.

۴- تمام مواد خرد شده را داخل ماهیتابه با روغن داغ بریزید و اجازه دهید کمی تفت بخورد.

۵- حال خمیر به دست آمده را به صورت هشت دایره به شکل همبرگر دربیاورید.

۶- هرکدام را داخل آرد سفید بغلتانید.

۷- روغن را در ماهیتابه‌ای گرم کنید و همبرگر هارا در آن بیاندازید تا سرخ شوند.

۸- در یک کاسه چند دستمال کاغذی تمیز قرار دهید و همبرگر‌ها را پس از خارج کردن از روغن در آن قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

۹- در آخر میتوانید آن را با انواع سس‌ها و گوجه و خیار شور میل کنید.

منبع: مجله مشروح

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.