آشپزیسالاد و سس

دستور تهیه سالاد توپک سیب‌زمینی

 توپک سیب‌زمینی آماده را می‌توانید در ماهیتابه حاوی روغن تفت ‌دهید و آن را با انواع سس، پنیر در کنار سبزیجات و حتی گوشت و مرغ سرو کنید. توپک سیب زمینی به شما اجازه می‌دهد با سلیقه و طبع خودتان با آن بازی کنید و برای درست کردن پیش غذا و مزه و سالاد از آن استفاده کنید. مثلا می‌توانید به جای فیله مرغ سوخاری یا گریل شده یا تکه‌های بیف در سالاد خود توپک سیب زمینی بریزید و از طعم سوخاری آن در کنار بقیه مواد لذت ببرید.

مواد لازم

  • توپک سیب‌زمینی : ۱۰۰ گرم
  • برگ بیبی اسفناج : ۱۰۰ گرم
  • زیتون سیاه بدون هسته : ۱۰ گرم
  • گوجه فرنگی مینیاتوری : ۵۰ گرم
  • برگ سوییس چارد : ۳۰ گرم
  • آب پرتقال تازه : ۶۰ میل یلیتر
  • آب لیموترش : ۱ قاشق سو پخوری
  • خامه: ۵۰ گرم
  • روغن زیتون : ۴۵ میل یلیتر
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • پودر سیر  : ۱ قاشق چایخوری
  • خردل : ۱ قاشق چایخوری
  • برگ ریحان : ۲۰ گرم
  • گردوی خرد شده : ۱۰ گرم
  • پودر پنیر پارمسان : مقداری برای سرو

طرز تهیه سالاد توپک

طرز تهیه سالاد توپک سیب‌زمینی

توپک سیب‌زمینی را در ماهیتابه سرخ کنید تا طلایی شوند.

سبزیجات را در ظرفی با هم مخلوط کنید.

آب پرتقال، لیمو، خامه، روغن زیتون، پودر سیر، خردل، ریحان و مقداری نمک و فلفل را درون مخلوط ‌‌کن کاملا هم بزنید تا یک‌دست شود.

سس را روی سالاد بریزید و توپک سیب‌زمینی را روی آن بچینید و مقداری پنیر پارمسان و گردوی خرد شده روی آن بپاشید.

پیشنهاد می‌کنیم داخل سالاد توپک خود یکی دو برش پرتقال خوش‌رنگ و آبدار هم بیاندازید و جادوی پرتقال در سالاد را ببینید.

 

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *