آشپزیکباب و کتلت

طرز تهیه کباب سیخی هندی

مواد لازم

  • مرغ چرخ شده (ران و سینه)
  • پیاز رنده شده
  • نمک
  • ادویه (زنجبیل، جوزهندی، فلفل سیاه، فلفل قرمز، تخم گشنیز، زعفران) همه پودر شده
  • فلفل دلمه سبز رنده و آب گرفته شده

 مشخصات

برای ۴ نفر
روش حرفه ای
دستور تهیه کباب سیخی هندی

مرغ چرخ شده، نمک، ادویه ها و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کرده، به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم. سپس روی سیخ چوبی حالت داده فلفل دلمه رنده شده بدون آب، روی هر دو طرف کباب مالیده، دوباره نیم ساعت استراحت داده و بعد آن را در تابه سرخ کرده و سپس با نان یا چلو سرو شود.
منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *