آشپزیغذای بین المللیکباب و کتلت

طرز تهیه کباب گوشت فرانسوی(فرنچ رُست بیف)

 مواد لازم کباب گوشت فرانسوی

  • گوشت نیم کیلو (قلوه گاه یا راسته گوساله (یک تکه و بدون چربی))
  • سیر   ۵عدد
  • پودر سیر ۲قاشق مرباخوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • موسیر ۵عدد
  • آب مرغ نصف پیمانه
  • آب گوشت نصف پیمانه
  • روغن زیتون ۳قاشق سوپخوری
  • گشنیز ۵۰گرم
  • کرفس ۲ساقه
  • پیاز  ۱عدد
  • گوجه فرنگی گوجه فرنگی ۳عدد
  • آویشن ۲قاشق چایخوری
  • زعفران ۲قاشق غذاخوری (آبکرده و غلیظ(اختیاری))
  • برگ بو ۵عدد (اختیاری)
  • فلفل دلمه ای ۲عدد (اختیاری)
  • هویج ۱عدد (اختیاری)

 مشخصات

برای ۵ نفر
روش متوسط

طرزتهیه کباب گوشت فرانسوی

برای تهیه این غذا باید از گوشت یک تکه و قالبی استفاده کنید تا نتیجه مناسبی بگیرید.در ابتدا گوشت را شسته و از هر گونه چربی اضافه پاک کنید.سپس گوشت که حالت مکعب مستطیل دارد را روی سینی کار قرار داده و قسمت زیبا تر و سالم تر را در زیر و قسمت دیگر را روبروی خود قرار داده و با فاصله های منظم ۵ سوراخ روی گوشت ایجاد کنید.

داخل هر حفره یک عدد سیر،۱عدد موسیر،مقداری فلفل دلمه ای،مقداری هویج،۱عدد برگ بو و مقداری آویشن قرار داده و بعد با مقداری نخ سفت و تمیز گوشت را محکم ببندید تا درزها کاملا بسته شوند.
حال سینی فر را چرب کرده و بقیه مواد را روی آن بریزید و زعفران را اضافه کنید وگوشت را روی آنها قرار دهید ، روی سینی را با فویل بپوشانید و در طبقه میانی فر با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد بپزید.
مقدار پخت بسته به ذائقه شما دارد ، میتوانید گوشت را تا جایی که خوب پخته شود درون فر بگذارید ، در انتهای زمان پخت میتوانید فویل را بردارید و کمی روی آن را با حرارت بالایی برشته کنید.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *