طرز تهیه کباب گوشت فرانسوی(فرنچ رُست بیف)
مواد لازم کباب گوشت فرانسوی
- گوشت نیم کیلو (قلوه گاه یا راسته گوساله (یک تکه و بدون چربی))
- سیر ۵عدد
- پودر سیر ۲قاشق مرباخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- موسیر ۵عدد
- آب مرغ نصف پیمانه
- آب گوشت نصف پیمانه
- روغن زیتون ۳قاشق سوپخوری
- گشنیز ۵۰گرم
- کرفس ۲ساقه
- پیاز ۱عدد
- گوجه فرنگی گوجه فرنگی ۳عدد
- آویشن ۲قاشق چایخوری
- زعفران ۲قاشق غذاخوری (آبکرده و غلیظ(اختیاری))
- برگ بو ۵عدد (اختیاری)
- فلفل دلمه ای ۲عدد (اختیاری)
- هویج ۱عدد (اختیاری)
مشخصات
برای ۵ نفر
روش متوسط
طرزتهیه کباب گوشت فرانسوی
برای تهیه این غذا باید از گوشت یک تکه و قالبی استفاده کنید تا نتیجه مناسبی بگیرید.در ابتدا گوشت را شسته و از هر گونه چربی اضافه پاک کنید.سپس گوشت که حالت مکعب مستطیل دارد را روی سینی کار قرار داده و قسمت زیبا تر و سالم تر را در زیر و قسمت دیگر را روبروی خود قرار داده و با فاصله های منظم ۵ سوراخ روی گوشت ایجاد کنید.
داخل هر حفره یک عدد سیر،۱عدد موسیر،مقداری فلفل دلمه ای،مقداری هویج،۱عدد برگ بو و مقداری آویشن قرار داده و بعد با مقداری نخ سفت و تمیز گوشت را محکم ببندید تا درزها کاملا بسته شوند.
حال سینی فر را چرب کرده و بقیه مواد را روی آن بریزید و زعفران را اضافه کنید وگوشت را روی آنها قرار دهید ، روی سینی را با فویل بپوشانید و در طبقه میانی فر با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد بپزید.
مقدار پخت بسته به ذائقه شما دارد ، میتوانید گوشت را تا جایی که خوب پخته شود درون فر بگذارید ، در انتهای زمان پخت میتوانید فویل را بردارید و کمی روی آن را با حرارت بالایی برشته کنید.