آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه بستنی سنتی خوشمزه خانگی

بستنی از دسرهای ساده و خوشمزه‌ای است که اکثر افراد طرفدار آن هستند. بستنی سنتی از یکی از قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین انواع بستنی است. با گذاشتن کمی زمان می‌توانید این بستنی خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی

  • ۱۰۰ گرم خامه
  • ۴ پیمانه شیر پر چرب
  • ۲ پیمانه شکر
  • نصف پیمانه گلاب
  • ۲ قاشق چایی خوری ثعلب
  • ۲قاشق غذا خوری خلال پسته
  • ۱ قاشق غذا خوری زعفران
  • اسانس هل به میزان لازم

طرز تهیه بستنی سنتی

طرز تهیه بستنی سنتی

شیر را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید جوش آید. بعد از اینکه شیرتان جوشید حرارت زیر آن را کم کنید و گلاب و زعفران را به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید. ثعلب و شکر را با هم مخلوط کنید سپس آن را قاشق، قاشق به مخلوطتان اضافه کنید. هنگامی که شکر و ثعلب را به شیر اضافه می‌کنید لازم است که مدام شیر را هم بزنید.

بعد از اضافه کردن ثعلب مایه بستنی شما غلیظ می‌شود. آن را از روی حرارت بردارید و به یک کاسه بزرگ منتفل کنید.

درون یک قابلمه بزرگ مقداری یخ بریزید سپس کاسه‌ای که مایه بستنی را درون آن ریخته بودید را روی یخ‌ها قرار دهید. در همین حین بستنی را با همزن، هم بزنید تا کشدار شود. بعد از اینکه بستنی شما حالت کشدار پیدا کرد آن را برای ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.

بعد از ۳۰ دقیقه کاسه بستنی را از یخچال خارج کنید و دوباره آن را با همزن، هم بزنید و دوباره به یخچال انتقال دهید. این کار را باید حدود ۳ یا ۴ مرتبه انجام دهید تا بستنی‌ای که درست می‌کنید کاملا حالت بستنی‌های بیرون را پیدا کند و کش بیاید.

برای تهیه خامه یخ زده‌ای که درون بستنی‌های سنتی است کافیست خامه را درون یک سینی بزرگ که کمی لبه داشته باشد بریزید و سطح روی آن را صاف کنید. بعد از اینکه خامه را کاملا به صورت یکنواخت در سینی پخش کردید آن را درون فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.

خلال پسته، خامه یخ زده و هل را به مایه بستنی اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید که همه قسمت‌های بستنی دارای این مواد باشد. سپس بستنی را مجدا درون فریزر قرار دهید و دو ساعت به آن زمان دهید سپس آن را سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *