کباب ترش

طرز تهیه کباب ترش شمال

غذاهای شمالی، در لذیذی و خوشمزگی نیازی به تعریف ندارند. به خصوص کباب ترش شمالی که طعمی فوق‌العاده بی‌نظیر دارد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه گیلانی را به ما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه کباب ترش شمالی

  • ۳۰۰ گرم گوشت راسته گوساله یا گوسفند
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۵۰ گرم گردو
  • ۳ قاشق غذاخوری رب انار
  • ۱ قاشق غذاخوری چوچاق (سبزی محلی گیلانی)
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • ۴ عدد گوجه فرنگی
  • ۲ عدد پیاز متوسط
  • ۱ قاشق غذاخوری جعفری

طرز تهیه کباب ترش شمالی

طرز تهیه کباب ترش شمالی

گوشت قرمز را خوب شسته و داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود سپس گوشت را خرد کنید.

گردو را آسیاب کنید. بنابراین آن را داخل غذاساز ریخته و خوب پودرش کنید. پیازها را هم رنده کنید. جعفری و چوچاق را هم خرد کنید.

داخل یک کاسه، گردو آسیاب شده، رب انار، پیاز، جعفری و چوچاق را مخلوط کرده و تیکه‌های گوشت را به آن اضافه کنید سپس با دست آنقدر هم بزنید تا گوشت‌ها به مواد آغشته شوند. درب ظرف را ببندید و به مدت ۱۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد استراحت کنند.

بعد از ۱۲ ساعت، گوشت‌ها را سیخ بزنید و مقداری نمک و فلفل بریزید. گوجه فرنگی‌ها را هم از وسط به دو نیم کرده و سیخ بزنید. به هیچ عنوان تا مرحله آخر پخت کباب‌ها از نمک استفاده نکنید، چون باعث سفت شدن کباب خواهد شد.

منقل را آماده کنید و گوشت‌ها را با حرارت کم کباب کنید. توجه کنید که آتش نباید شعله‌ور باشد، چون باعث سوختن رب انار و بدطعم شدن ترش کباب می‌شود.

از آنجا که مدت کباب شدن گوجه کوتاه است، در انتهای کار آن‌ها را روی منقل کباب کنید.

کباب ترش خوشمزه ما آماده است. می‌توانید این غذا را برنج سرو کرده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.