آشپزیساندویج و پیتزا

دستور تهیه ساندویچ میگو

مواد لازم ساندویچ میگو

  • ۳/۱ پیمانه سس مایونز
  •  ۳ /۱ پیمانه خامه
  • ۱ ق س سس خردل
  • ۱ ق چ آبلیمو
  • ۱ ق چ روغن زیتون
  •  ۴/۱ پیمانه پیاز قرمز خردشده
  •  ۲/۱ پیمانه کرفس خردشده
  •  ۲ /۱ ۱ پیمانه میگوی پخته و خردشده
  •  ۴/۱ پیمانه خلال بادام
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • ۴ تکه نان باگت
  • ۴ عدد گوجه فرنگی خردشده
  • کاهوی خردشده به میزان دلخواه

 مشخصات

برای ۳ نفر
روش متوسط

طریقه تهیه ساندویچ میگو

کاسه متوسطی بردارید. سس مایونز را داخل ظرف ریخته، خامه، آبلیمو، سس خردل و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. کمی هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.

پیازهای خردشده و کرفس خردشده را هم به مواد بیفزایید و کمی هم بزنید.

میگوهای پخته شده را به آرامی اضافه کنید. بعد نوبت خلال های بادام است تا به مواد تشکیل دهنده ساندویچ میگوی شما اضافه شوند.

نمک و فلفل را به میزان دلخواه به سایر مواد بیفزایید. اگر ذائقه شما اجازه می دهد با کمی دست و دلبازی بیشتر فلفل را به مواد ساندویچ تان اضافه کنید تا کمی تند شود. سیاه یا قرمز بودن فلفل هم به خودتان بستگی دارد که کدام را بیشتر می پسندید.

حالا مواد داخل ساندویچ به همین راحتی آماده شده اند. برای پیچیدن ساندویچ، داخل نان های باگت را کمی خالی کنید. بعد کاهو های خردشده را داخل نان ها ریخته و ساندویچ را با مواد آماده شده پر کنید.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *