آشپزیکیک و شیرینی

دستور تهیه دسر ردولوت و بستنی

اگر شما آن چیزی هستید که می‌خورید، پس الان نصف شما پنیر است، نصف بادمجان، نصف هلو و نصف بستنی. بله بستنی! دسرهایی که می‌توانید با بستنی درست کنید بی‌شمارند؛ مثلا بستنی‌هایی که می‌توانید بین انواع بیسکوییت و کوکی بخورید. درست کردن این دسر خوشمزه سریع و آسان است اما شما می‌توانید سر فرصت و با کمی ریخت و پاش رنگ و لعاب بیشتری به آن بدهید. در این رسپی می‌خواهیم به جای درست کردن یک دسر کلاسیک با بستنی شکلاتی، یک دسر امروزی و محبوب با ترکیب بیسکوییت ردولوت و بستنی درست کنیم. معمولا در کنار ردولوت پنیر خامه‌ای خورده می‌شود، اما این بار می‌خواهیم بیسکوییت های ردولوت را با بستنی سرو کنیم و اسم آن را دسر ردولوت و بستنی بگذاریم.

مواد لازم برای دسر ردولوت:

  • آرد چند منظوره: یک فنجان و نیم
  • پودر کاکائو: یک فنجان
  • کره: ۶ قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک قاشق غذاخوری
  • شکر: ۳/۴ فنجان
  • تخم مرغ: یک عدد
  • رنگ خوراکی: نصف قاشق غذاخوری
  • بستنی یک کیلویی کاله: یک فنجان (با طعم دلخواه)

طرز تهیه دسر ردولوت و بستنی

طرز تهیه دسر ردولوت و بستنی

تمام مواد خشک؛ آرد، پودر کاکائو و شکر را در یک کاسه متوسط باهم ترکیب کنید.

کره را که از قبل در دمای اتاق قرار داده بودید همراه شکر بین سه تا چهار دقیقه هم بزنید تا نرم و خامه‌ای شود.

وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

رنگ خوراکی قرمز را به ظرف اضافه کرده، سپس آرام آرام ترکیب مواد را داخل میکسر بریزید و روی سرعت پایین مخلوط کنید.

خمیر به دست آمده را داخل کیسه فریزر بگذارید و فشار دهید تا گرد و صاف شود، سپس به مدت سی دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، خمیر را بیرون بیاورید و روی سطح صافی که از قبل آرد پاشیده‌اید با ضخامت ۳ سانتی‌متر باز کنید و ۱۲ دایره از داخل آن بیرون بیاورید و آن‌ها را روی کاغذ شیرینی پزی که کف سینی فر پهن کرده‌اید قرار دهید. سپس باقی مانده خمیر را جمع کنید و از آن دایره‌های بیشتر بیرون بیاورید.

با یک چنگال خمیرها را سوراخ سوراخ کنید و آن‌ها را ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

فر را با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و کوکی‌ها را بین ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزد. هرچه بیسکوییت ها تردتر باشند بهتر فیلینگ بستنی یا ماست یخ زده را بین خودشان نگه می‌دارند.

بعد از پخت بیسکوییت‌ها ماست یخ زده یا بستنی‌ها را قاشق قاشق بین آن‌ها قرار دهید.

دسر ردولوت شما تقریبا آماده است. کافیست ۱۵ دقیقه بیسکوییت‌ها را داخل فریزر قرار دهید تا بستنی خودش را بگیرد.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *