آشپزیغذای بین المللی

دستور تهیه ماهیچه بره فرانسوی

مواد لازم ماهیچه بره فرانسوی

  • ماهیچه بره (با استخوان)۱ عدد
     آب لیموترش۲ قاشق سوپ‏خوری
  •  پوست لیموترش (رنده‏ شده)۲/۱ قاشق چای‏خوری
  •  فلفل سیاه و نمک (پودرشده)به مقدار لازم
  •  روغن زیتون۳ قاشق سوپ‏خوری
  •  ریحان خشک۲/۱ قاشق چای‏خوری
  •  سیر (خردشده)۱ حبه
  •  پیاز (نگینی خردشده)۴/۱ عدد
  •  فلفل سبز تند۴/۱ عدد
  •  زیتون سیاه (بدون هسته)۴/۱ پیمانه
  •  گوجه ‏فرنگی (خردشده) ۱ عدد

 مشخصات

برای ۱ نفر
روش حرفه ای

طرزتهیه ماهیچه بره فرانسوی

۱٫ فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‏ گراد تنظیم و گرم کنید؛
۲٫ در ظرفی ماهیچه را با آب لیموترش، پوست لیموترش، فلفل و نمک مخلوط کنید، روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ‏دار شود؛
۳٫ پس از این مدت، ماهیچه را از یخچال خارج کنید و در تابه ‏ای حاوی روغن داغ با حرارت زیاد سرخ کنید تا دو طرف آن کاملاً طلایی‏ رنگ شود؛
۴٫ ابتدا حرارت را ملایم کنید و ریحان، سیر، آب لیموترشی که ماهیچه با آن مزه‏ دار شده است، پیاز، فلفل سبز تند، زیتون سیاه، گوجه فرنگی و ۲/۱ پیمانه آب را به ماهیچه اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد؛ پس از آن، درِ تابه را بگذارید و در فر قرار دهید تا به مدت ۶۰ تا ۹۰ دقیقه بپزد. سپس در ظرف موردنظر، تزیین و سرو کنید.
منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *