آشپزیکیک و شیرینی

دستور تهیه بیسکویت زنجبیلی

میان‌وعده‌ها در رژیم غذایی روزانه جایگاه خاصی دارند. مخصوصا اگر خانگی و با دست پخت خودمان تهیه شده باشند. بیسکویت زنجبیلی یکی از میان‌وعده‌های آسان و خوشمزه‌ای است که به راحتی می‌توانید در خانه درست کنید. این بیسکویت را معمولا به صورت آدمک زنجبیلی درست می‌کنند. با ما همراه باشید!

طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی

مواد لازم برای تهیه بیسکویت زنجبیلی

  • دو و نیم پیمانه آرد
  • نصف پیمانه پودر قند
  • ۲ عدد زرده تخم مرغ
  • ۱۰۰ گرم کره پاستوریزه
  • یک قاشق چای‌خوری وانیل
  • یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر زنجبیل

مواد لازم برای تهیه کرم بیسکوییت

  • ۲ عدد سفیده تخم مرغ
  • یک پیمانه پودر قند
  • یک قاشق چای‌خوری آبلیمو

طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی

ابتدا داخل یک کاسه کره، پودر قند، زرده تخم مرغ و وانیل را خوب هم بزنید تا یکدست و نرم شود سپس آرد، بیکینگ پودر، پودر زنجبیل و نمک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم ورز دهید تا خمیر لطیف و تردی به دست آید.

روی میز کارتان مقداری آرد ریخته و خمیر را با وردنه پهن کنید. با قالب‌های دلخواه خمیر را به شکل‌های مختلف قالب بزنید و روی کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی قرار دهید. حالا نوبت به طرز تهیه کرم بیسکوییت‌ها می‌رسد.

طرز تهیه کرم بیسکویت

برای تهیه کرم بیسکویت‌ها، داخل یک کاسه سفیده تخم مرغ و آبلیمو را با همزن خوب بزنید تا کاملا پف کرده و مایه سفت شود. پودر قند را کم‌کم به مواد اضافه کنید تا در حالی که هم می‌زنید پودر قند تمام شود.

در ادامه نوبت به تزیین بیسکوییت‌ها می‌رسد. برای تزیین کرم بیسکویت را با رنگ‌های مجاز خوراکی ترکیب کرده و مطابق با میل‌تان روی بیسکوییت‌ها شکل دهید.

فر را روی دمای ۱۴۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و بیسکوییت‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

بیسکویت زنجبیلی آماده است. در ظرفی مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *