آشپزیغذای بین المللی

آشنایی با طرز تهیه پای کدو تنبل قاشقی

  • مناسب برای ۱۸ نفر
  • ۱۶۳ کالری
  • زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
  • زمان پخت : ۲۷۰ دقیقه
  •  ۲۹۰ دقیقه

این پای کدوتنبل را با یک کاسه و قاشق بخورید. پنیر خامه‌ای، فیلینگ آن را بسیار کرمی می‌کند و گردوی خردشده، تردی به آن اضافه می‌نماید.

مواد لازم

  • کراکر گندم۱٫۵ فنجان
  • کرهیک‌سوم فنجان
  • کدو تنبل۱ قوطی
  • پنیر خامه‌ای۱ بسته‌ ۸ اونسی
  • مخلوط پودینگ۳ بسته‌ ۱ اونسی
  • ادویه‌ پای کدوتنبل۱٫۵ قاشق چایخوری
  • عصاره‌ وانیل۱٫۵ قاشق چایخوری
  • شیر بدون چربی۲٫۵ فنجان
  • تاپینگ دسر۱ ظرف ۸ اونسی
  • گردونصف فنجان

مراحل پخت

  • ۱فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه‌ فارنهایت گرم کنید. برای پوسته‌ی پای، کراکرهای خردشده و کره‌ آب‌شده را در یک غذاساز باهم مخلوط کنید. سر آن را بگذارید و خرد کنید تا خوب مخلوط شوند. این مخلوط را در کف یک ظرف مستطیلی ۳ لیتری بریزید و خوب فشار دهید. حدود ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود، در فر قرار دهید. سپس بگذارید خنک شود.
  • ۲در یک کاسه‌ بزرگ، کدوتنبل، پنیر خامه‌ای، مخلوط پودینگ، ۱ قاشق چایخوری ادویه‌ پای کدوتنبل و وانیل را با مخلوط‌کن برقی با سرعت متوسط – بالا بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. بتدریج شیر را اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه با سرعت کم تا متوسط بهم بزنید. مخلوط را روی پوسته بریزید.
  • ۳در همان کاسه، تاپینگ زده‌شده و نصف قاشق چایخوری ادویه‌ پای کدوتنبل باقی‌مانده را باهم مخلوط کنید و روی لایه‌ کدوتنبل پخش کنید. روی آن گردو بپاشید. روی آن را بپوشانید و ۴ تا ۸ ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید.

منبع: راستینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *