پیتزا مرغ و سیب  زمینی

دستور تهیه پیتزا مرغ و سیب  زمینی بدون خمیر

مواد لازم پیتزا مرغ و سیب  زمینی

  • سیب زمینی ۴ عدد
  • آرد ۱ پیمانه
  • ماست ۱ پیمانه
  • روغن ۲/۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پنیر پیتزای رنده شده ۲/۱ پیمانه
  • مرغ پخته و ریش ریش شده ۲/۱ پیمانه
  • نمک و فلفل به میزان لازم

 مشخصات

برای ۳ نفر
روش متوسط

طرزتهیه پیتزا مرغ و سیب  زمینی

ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سیب زمینی ها را بعد از شست و شو پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. در یک کاسه مناسب ماست، روغن و تخم مرغ را بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.

سپس آرد، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و هم بزنید. سیب زمینی های خرد شده را هم به مواد اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.۲٫ یک ظرف مناسب برای گذاشتن داخل فر آماده کنید. مواد را داخل ظرف بریزید و آن را خوب داخل ظرف پخش کنید.

اکنون مرغ ریش ریش شده را روی مواد بریزید. در انتها پنیر پیتزای رنده شده را هم روی مواد ریخته و ظرف را به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شده، طلایی شود. بعد از اینکه این پیش  غذا آماده شد، آن را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را برش زده، سرو کنید.

منبع: آشپزی

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *