ساندویچ بادمجان

دستور تهیه ساندویچ بادمجان پنیری

مواد لازم ساندویچ بادمجان پنیری

  •   ۱ عدد بادمجان
  • ۱ عدد تخم مرغ
  •  ۲  /۱ پیمانه پودر سوخاری
  •  ۴  /۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • ۵ برگ اسفناج خردشده
  •  ۲ /۱ پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
  • ۲ ق س رب گوجه فرنگی
  • ۲ حبه سیر رنده شده
  • ۲ ق س روغن زیتون
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • ۲ عدد نان همبرگری
  • روغن به میزان لازم

 مشخصات

برای ۲ نفر
روش متوسط

دستورتهیه ساندویچ بادمجان

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک کاسه مناسب تخم مرغ را با ۲ قاشق آب خوب مخلوط و  مقداری نمک و فلفل را هم اضافه کنید. در یک کاسه دیگر پودر سوخاری را با ۴/۱ پیمانه پنیر پارمسان و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.

بادمجان را پوست بگیرید، سپس آن را به صورت حلقه ای خردکنید و در مخلوط تخم مرغ خوب بغلتانید، سپس آنها را در مخلوط پنیر و پودر سوخاری قرار داده و بغلتانید. در یک تابه مقداری روغن بریزید. حالا دو طرف بادمجان ها را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را از تابه خارج کرده و داخل یک ظرف مناسب قرار دهید. حلقه های بادمجان را از وسط نصف کنید.

در یک قابلمه کوچک رب گوجه فرنگی را با ۴ قاشق آب جوش مخلوط کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. سیر رنده شده، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل هم بریزید. خوب هم بزنید تا سس آماده شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

چهار قاشق از سسی را که آماده کرده اید روی بادمجان ها بریزید و آنها را کاملاً آغشته به سس کنید. نان ساندویچی ها را از وسط نصف کنید. چند عدد بادمجان داخل آن قرار دهید، سپس ۲ برگ اسفناج روی بادمجان ها قرار دهید.

حالا روی آنها مقداری پنیر بریزید و دوباره تعدادی بادمجان روی مواد قرار دهید و روی بادمجان ها مقدار دیگری پنیر بریزید و  قسمت دیگر نان را روی مواد قرار دهید. ساندویچ دیگر را هم به همین روش آماده کنید.ساندویچ ها را به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر داخل آن ها آب شود، سپس آنها را سرو کنید.

منبع: آشپزی

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *