کاناپ مرغ و بادام

طرزتهیه کاناپ مرغ و بادام با پاپریکا

مواد لازم کاناپ مرغ و بادام

  • سینه مرغ (پخته و ساطوری شده): ۲۰۰ گرم
  • پیازچه (خردشده): یک دوم پیمانه
  • بادام (خرد و تست شده): یک دوم پیمانه
  • سس مایونز: ۱ پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • مواد مورد نیاز نان تست:
  • آرد (الک شده): ۱۲ ق س
  • شکر: ۱ ق چ
  • پودر خمیر ترش: ۱ ق چ
  • کره (به دمای محیط رسیده): ۲۵ گرم
  • نمک: ۱ ق چ
  • رب گوجه فرنگی: ۲ ق س
  • پودر پاپریکا: یک دوم ق چ
  • مغز آفتابگردان: ۴ ق س
  • آب ولرم: به میزان لازم

 مشخصات

برای ۳ نفر
روش حرفه ای

طرزتهیه کاناپ مرغ و بادام

سینه مرغ (از قبل با ۱ حبه سیر- رنده شده- یک دوم شاخه کرفس، ۱ عدد پیاز- خردشده- مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ای به همراه مقداری آب پخته و ساطوری خردشده)، پیازچه، بادام خرد و تست شده، سس مایونز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با در بسته به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذاید تا مزه دار شود.

برای تهیه نان تست نارنجی؛ ۱۰ قاشق سوپخوری آرد را درون کاسه ای بزرگ ریخته، سپس نمک را به آن افزوده و با هم مخلوط کنید. بعد وسط آرد را گود کنید.

رب گوجه فرنگی، شکر، پودر خمیر ترش، کره، پودر پاپریکا، مغز آفتابگردان و آب ولرم را به تدریج به آرد اضافه کرده و به وسیله دست مخلوط کنید تا خمیر جمع شود و حالت چسبندگی نداشته باشد (اگر خمیر چسبناک بود، بقیه آرد را به تدریج به آن افزوده و ورز دهید).

کاسه ای را با ۱ قاشق سوپخوری روغن مایع چرب کرده، سپس خمیر را داخل آن قرار دهید و با دستمالی روی آن را بپوشانید. سپس در دمای محط قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

خمیر آماده شده را روی سطح صاف و آردپاشی شده، قرار دهید. سپس کمی روز داده و داخل قالب لوف که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده، قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا حجیم شود.

با اسپری مقداری آب روی خمیر بپاشید و مغز آفتابگردان بریزید. سپس در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده حدود ۳۰ دقیقه قرار دهید تا هر دو طرف نان برشته شود. سپس از فر خارج کرده و کمی که سرد شد، آن را اسلایس کنید.

مخلوط مرغ و بادام را روی نان قرار داده و چند ساقه پیازچه روی آن بگذارید.

منبع: آشپزی

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.