آشپزیخوراک و خورش

دستور تهیه خوراک گوشت (آرژانتینی)

 مواد لازم خوراک گوشت

  • گوشت چرخ‌کرده :  ۵۰۰ گرم
  • لوبیا قرمز پخته: یک پیمانه
  • گوجه‌فرنگی: دو عدد
  • فلفل دلمه سبز: یک عدد
  • فلفل دلمه زرد: یک عدد
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: سه حبه
  • ساقه کرفس: دو عدد
  • فلفل سبز تند: دو عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

 مشخصات

برای ۶ نفر
روش متوسط

دستور تهیه خوراک گوشت

۱- پیاز و فلفل‌ها را خرد کنید. سیر را هم ریز خرد کنید یا بکوبید.

۲- گوشت را با کمی روغن تفت دهید.

۳-  بگذارید گوشت روی حرات کم ۱۰ دقیقه بپزد و آبش بخار شود.

۴- حالا پیاز، سیر و فلفل‌ها را اضافه کنید.

۵- حواس‌تان به حرارت باشد. بگذارید فلفل‌ها و پیاز نرم شوند.

۶- حالا گوجه خرد شده و لوبیاقرمز را به بقیه موادتان اضافه کنید.

۷- یک لیوان آب جوش به موادتان اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه خوب بپزد.

۸- وقتی آب خوراک‌تان بخار شد و به روغن افتاد، ظرف را از روی حرارت‌ بردارید. خوراک گوشت و لوبیای آرژانتینی شما آماده است.

شعله را کم کنید

این خوراک سالم که در آن هیچ یک از مواد به غیر از گوشت سرخ نمی‌شود، می‌تواند غذای پرخاصیتی تلقی شود. اگر برای سرخ کردن گوشت هم سراغ روغن‌هایی مثل روغن آفتابگردان که کلسترول پایین‌تری دارند بروید، یک قدم دیگر برای تهیه غذایی سالم برداشته‌اید.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *