طرز تهیه به قورمه
مواد لازم به قورمه
- گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
- به بزرگ ۱ عدد
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری
- پیاز ۱ عدد
- لپه خام ۱/۲ لیوان
- آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
- زردچوبه.نمک.فلفل مقدار لازم
مشخصات
برای ۶ نفر
روش حرفه ای
طرزتهیه به قورمه
لپه ها را از چند ساعت قبل در مقداری آب خیس دهید و در این مدت ۲ بار آب آن را تعویض کنید.
برای تهیه خورشت به قورمه ابتدا گوشت گوسفند را خرد کنید و با پیاز خرد شده داخل قابلمه بریزید ، کمی روغن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس ۴ لیوان آب ، زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید گوشت بپزد.
پس از اینکه آب گوشت نصف شد و گوشت پخت باید لپه های خیس خورده ، به خرد شده ، زعفران و شکر را اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند سپس در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید خورشت خوب جا بیفتد ، در این مدت اگر آب خورشت کم شد مقداری آب جوش اضافه کنید.
۱۰ دقیقه پیش از آماده خورشت آبلیمو را اضافه کنید ، پس از آماده شدن خورشت به قورمه را در ظرف بکشید و بهمراه برنج سرو کنید.