طرز تهیه پیلوی بوترکیزه - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه پیلوی بوترکیزه

پیلوی بوترکیزه تقریبا همان مرغ شکم پر است که از پنیر بوترکیزه برای پر کردن آن استفاده شده است.  این غذا جز فست فود‌های آمریکایی است و بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. در ادامه مطلب طرز تهیه این غذای هیجان انگیز را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

طرز تهیه پیلوی بوترکیزه

مواد لازم برای تهیه پیلوی بوترکیزه

  • ۱ عدد سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • ۲۵ گرم کره
  • یک قاشق سوپ خوری فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی خرد شده
  • ۲۰ گرم تره فرنگی نگینی خرد شده
  • ۳ عدد قارچ نگینی خرد شده
  • ۱۰ گرم خامه
  • ۱۰۰ گرم پنیر بوترکیزه
  • سبزیجات بخار پز شده مقداری برای تزیین
  • سس مقداری برای تزیین

طرز تهیه پیلوی بوترکیزه

سینه مرغ را با چاقو از طول برش بزنید تا سینه مرغ شکل پاکت پیدا کند. سپس آن را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

کره را به همراه یک قاشق سوپ خوری روغن مایع در تابه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود سپس فلفل دلمه‌ای، تره فرنگی و قارچ را در تابه تفت دهید تا آب قارچ کاملا کشیده شود.

خامه را به همراه نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و هم بزنید سپس تابه را از روی حرارت بردارید. نیمی از پنیر بوترکیزه کاله را خرد کنید و به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.

داخل سینه مرغ را از مخلوط سبزیجات پر کنید سپس با خلال چوبی لبه‌های سینه مرغ را محکم کنید.

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و درون آن روغن بریزید بعد از اینکه روغن کمی داغ شد سینه‌های مرغ را از هر طرف ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. پس از این مدت سینه مرغ را درون ظرف نسوزی قرار دهید. بقیه پنیر بوترکیزه کاله را روی آن پخش کنید سپس ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا پنیر روی آن ذوب شود. پنیر بوترکیزه را به همراه سبزیجات بخارپز و سس دلخواهتان تزیین و آن را سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.