طرز تهیه خوراک لقمه ای گوشت و پنیر
مواد لازم خوراک لقمه ای گوشت
- گوشت چرخ کرده (یا ژامبون گوشت) ۴۵۰ گرم
- سس گوجه فلفلی ۱ لیوان
- خمیر (بربری) ۲ عدد
- پنیر پیتزا ۲ لیوان
- ریحان (خشک شده) ۱/۲ قاشق چای خوری
مشخصات
برای ۵ نفر
روش حرفه ای
طرزتهیه خوراک لقمه ای گوشت
در ابتدای کار فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار داده و روشن کنید. داخل تابه مقداری کره یا روغن ریخته و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید .وقتی گوشت تغییر رنگ داد سس قرمز را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
خمیر نان را کمی آرد پاشی کرده و خوب ورز دهید .ظرف مناسبی را چرب کنید. خمیر را با وردنه روی سطح کار باز کرده و آن را داخل ظرف قرار دهید طوری که اضافه خمیر از ظرف اویزان باشد. گوشت و سس را داخل خمیر ریخته و روی آن نصف پنیر پیتزا را بپاشید. بقیه خمیر را داخل ظرف جمع کنید.
خمیر را به ۸قسمت(به شکل مثلث)برش بزنید .بقیه پنیر و ریحان خشک را روی مواد بریزید .ظرف را ۱۵تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.
منبع: آشپزی