آشپزیخوراک و خورش

طرز تهیه خوراک لقمه ای گوشت و پنیر

مواد لازم  خوراک لقمه ای گوشت

  • گوشت چرخ کرده  (یا ژامبون گوشت)   ۴۵۰ گرم
  • سس گوجه فلفلی   ۱ لیوان
  • خمیر (بربری)   ۲ عدد
  • پنیر پیتزا   ۲ لیوان
  • ریحان (خشک شده)   ۱/۲ قاشق چای خوری

 مشخصات

برای ۵ نفر
روش حرفه ای

طرزتهیه خوراک لقمه ای گوشت

در ابتدای کار فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار داده و روشن کنید. داخل تابه مقداری کره یا روغن ریخته و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید .وقتی گوشت تغییر رنگ داد سس قرمز را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

خمیر نان را کمی آرد پاشی کرده و خوب ورز دهید .ظرف مناسبی را چرب کنید. خمیر را با وردنه روی سطح کار باز کرده و آن را داخل ظرف قرار دهید طوری که اضافه خمیر از ظرف اویزان باشد. گوشت و سس را داخل خمیر ریخته و روی آن نصف پنیر پیتزا را بپاشید. بقیه خمیر را داخل ظرف جمع کنید.

خمیر را به ۸قسمت(به شکل مثلث)برش بزنید .بقیه پنیر و ریحان خشک را روی مواد بریزید .ظرف را ۱۵تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *