دستور تهیه کباب یاکیتوری - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه کباب یاکیتوری

مواد لازم کباب یاکیتوری

  • سینه یا ران مرغ خرد کرده ۸۰۰ گرم
  • سس سویا غلیظ ۶ قاشق سوپخوری
  • شکر ۲ قاشق سوپخوری
  • زنجفیل رنده کرده ۱ قاشق سوپخوری
  • پیاز خرد کرده ۳۰۰ گرم
  • مایونز ۱۵۰ گرم
  • پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
  • نمک به میزان لازم
  • بادمجان کبابی کرده ۴ عدد

 مشخصات

برای ۴ نفر
روش حرفه ای

دستور تهیه کباب یاکیتوری

مرغ، سس سویا، شکر، زنجفیل، پیاز، مایونز، پودر خردل و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن گاه مخلوط فراهم کرده را به مدت ۳ ساعت در یخچال نگه دارید. حالا تکه های مرغ را به سیخ بکشید و در تابه یا گریل کباب را بپزید.

اینک آن را همراه با بادمجان کبابی در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید و در صورت دلخواه با کاهو و نخود فرنگی بیارائید.

منبع: آشپزی

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *