دستور تهیه کباب یاکیتوری
مواد لازم کباب یاکیتوری
- سینه یا ران مرغ خرد کرده ۸۰۰ گرم
- سس سویا غلیظ ۶ قاشق سوپخوری
- شکر ۲ قاشق سوپخوری
- زنجفیل رنده کرده ۱ قاشق سوپخوری
- پیاز خرد کرده ۳۰۰ گرم
- مایونز ۱۵۰ گرم
- پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
- نمک به میزان لازم
- بادمجان کبابی کرده ۴ عدد
مشخصات
برای ۴ نفر
روش حرفه ای
دستور تهیه کباب یاکیتوری
مرغ، سس سویا، شکر، زنجفیل، پیاز، مایونز، پودر خردل و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آن گاه مخلوط فراهم کرده را به مدت ۳ ساعت در یخچال نگه دارید. حالا تکه های مرغ را به سیخ بکشید و در تابه یا گریل کباب را بپزید.
اینک آن را همراه با بادمجان کبابی در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید و در صورت دلخواه با کاهو و نخود فرنگی بیارائید.