توصیه های طب سنتی در دوران بارداری
بارداری
دوران بارداری یکی از دورانهای سرنوشتساز زندگی هر خانمی است. پس بهتر است هر زنی از بایدها و نبایدهای اولیه بارداری آگاه باشد. در این مقاله سعی میکنیم شما را با پیشنهادات طب سنتی برای داشتن یک فرزند سالم، باهوش، زیبا و صبور آشنا کنیم و راهکارهایی ارائه دهیم تا بارداری راحتتری را پشت سر بگذارید.
ویار اولین چیزی است که بعد از شنیدن کلمه بارداری به ذهن خانمهایی که تجربهاش کردهاند میرسد. همه سختیهای بچهداری یک طرف و آن چند ماه ویار که برای بعضی افراد تا لحظه آخر بارداری ادامه پیدا میکند یک طرف:
*برای کم شدن حالت تهوع از زنجبیل استفاده کنید. خوردن شیرینی زنجبیلی که از کاهش قند خون نیز جلو گیری میکند در این دوران توصیه میشود.
*صبحها ناشتا کمی آب ولرم میل کنید که از حالت تهوع صبحگاهی جلوگیری میکند.
*قبل از بارداری بررسی کنید که بدنتان در شرایط خوبی باشد و همه ویتامینها و مواد معدنی در بدنتان به مقدار مناسب وجود داشته باشد. بسیاری از ویارهای سخت دوران بارداری از کمبود ویتامینی در بدن سرچشمه میگیرد.
یبوست دوران بارداری هم یکی دیگر از سختیهای طاقتفرسای این دوران زیباست. برای مقابله با یبوست دوران بارداری از این خوراکیها استفاده کنید : انجیر، آلوی بخارا، سوپ جو، میوههای پخته و خام، سبزیجات، روغن زیتون و بادام شیرین.
این هم یک نسخه طب سنتی برای مقابله با یبوست دوران بارداری و جلوگیری از زایمان زودرس:
۱۰ گرم گل سرخ خشک را که تخم و برگ سبز غلاف آن را گرفتهاید شب تا صبح در گلاب بخیسانید و صبح بکوبید و بعد از شیرین کردن با نبات میل کنید. در دوران بارداری از گل بنفشه، گل ختمی و پنیرک به عنوان ملین استفاده نکنید.
*برای پیشگیری از افسردگی در دوران بارداری خیار میل کنید.
*برای تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از کم خونی پرتقال نوش جان کنید.
چه کار کنیم که فرزندمان در نهایت سلامت، زیبایی و هوشمندی به دنیا بیاید:
برای اینکه فرزندی زیبا و خوش خلق داشته باشید:
*در حدیثی نبوی خوردن خربزه به خانمهای باردار توصیه شده چون باعث زیبا و خوش خلق شدن فرزندشان میشود.
*خوردن کاسنی، به، انار، گلابی و سیب هم برای زیبایی فرزند توصیه شده است.
*برای رشد و تقویت استخوانهای جنین شلغم بسیار مفید است و به خانمهای باردار توصیه میشود.
*برای جلوگیری از سقط جنین و کمک به وزن گیری جنین مویز میل کنید که مقوی رحم و تخمدان هم هست.
*خوردن آووکادو خطر ابتلا به ناهنجاریهای مادرزادی را در جنین کاهش میدهد. روزی یک فنجان آووکادو کافی است.
*برای تقویت هوش فرزند قبل از چهار ماهگی، روزی یک یا چند عدس کندر را مثل قرص با آب قورت بدهید. بعد از چهار ماهگی استفاده نشود و افرادی که در آب و هوای گرم و خشک زندگی میکنند کمتر مصرف کنند تا موجب بیشفعالی کودک نشود.
برای سلامتی خود و فرزندتان و جلوگیری از سقط جنین:
حد الامکان زعفران، دارچین، قهوه و مواد کفئین دار، جعفری، زیره ، سیاهدانه، آبغوره و غوره، مارچوبه، آب هویج کرفس، زرشک، گلپر و … نخورید و قبل از خوردن هر گیاه دارویی و داروی شیمیایی و یا قبل از مصرف زیاد هر ماده غذایی تحقیق کنید که برای جنینتان بیخطر باشد.
به امید اینکه روزهای زیبای بارداری را بی دغدغه و دشواری سپری کنید.