آشپزیپیش غذا و دسر

طرزتهیه دسر عروس ترکی

مواد لازم دسر عروس ترکی

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر نصف لیوان+ ۱ انگشت
  • آرد نصف لیوان+۱ انگشت
  • بکینگ پودر نصف لیوان
  • وانیل ۱ پاکت
  • برای مرطوب کردن:
  • شیر ۱.۵ لیوان
  • روش درست کردن دسر عروس ترکی ، تهیه کرم:
  • شیر ۱ لیتر
  • شکر ۱ لیوان
  • آرد ۳ قاشق
  • نشاسته ۲.۵ قاشق
  • کرم شانتی ۱ پاکت
  • رویه:
  • پودر نارگیل

 مشخصات

برای ۳ نفر
روش حرفه ای

طرز تهیه دسر عروس ترکی

برای کیک این دسر  در یک کاسه  تخم مرغ ها  را ریخته رویش آب, شکر,  بمدت ۳-۴ دقیقه  مخلوط میکنیم  سپس  آرد , بکینگ پودر و وانیل  ریخته می شود  با میکسر خوب مخلوط میکنیم اگر مخلوط زیاد شل بود کمی آرد ریخته می شود این مخلوط را در ظرف پیرکس مستطیل شکل ریخته می شود  در فر ۱۷۰ درجه  قرار می دهیم بمدت ۲۰-۲۵ دقیقه  میپزیم

در یک قابلمه شیر,شکر, آرد, نشاسته ریخته می شود و خوب مخلوط میکنیم  در حرارت گذاشته و تند تند هم میزنیم  وقتی به غلظت لازم رسید می پزیم از حرارت برداشته  و میگذاریم ولرم شود کرم شانتی ریخته و با میکسر هم میزنیم وقتی کیک پخته شد از حرارت برمیداریم  میگذاریم خوب سرد شود وقتی سرد شد با خلال دندان رویش را سوراخ  سوراخ میکنیم  رویش  شیر ریخته می شود کم کم میریزیم که به همه جایش برود بیست دقیقه همینطوری بماند سپس رویش ازکرمی که آماده کردیم ریخته می شود  و خوب می مالیم  در یخچال بمدت یک شب قرار می دهیم.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *