دستور تهیه کیک بستنی ادویهدار
مواد لازم کیک بستنی
- کره ۱۱۰ گرم
- آرد ۳/۴ پیمانه
- پودر دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- شکر ۳/۴ پیمانه
- عسل ۱ قاشق غذاخوری
- رنده پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری
- آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
- بستنی ۱ لیتر
مشخصات
برای ۳ نفر
روش متوسط
دستور تهیه کیک بستنی ادویه دار
- از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر ۲۵ در ۳۸ سانتیمتری رو با کره چرب کنید و در اون کاغذ روغنی پهن کنید. کاغذ روغنی رو هم چرب کنید.
- در کاسهای آرد، پودر دارچین، پودر زنجبیل و نمک رو با هم ترکیب کنید. در کاسه دیگه، کره، شکر، عسل، رنده پوست و آب لیمو و تخممرغها رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید.
- حالا مواد خشک رو به مواد تر اضافه کنید و تا یکدست بشن، خوب با هم ترکیب کنید. خمیر رو یکدست در سینی آماده شده بریزید. کیک رو برای حدود ۱۲ تا ۱۴ دقیقه تا خشک بشه و از دیوارههای سینی فاصله بگیره، بپزید.
- بذارید تا کیک در سینی برای ۵ دقیقه خنک بشه، بعد با چاقو کیک رو از دیوارههای سینی جدا کنید و اون رو برگردونید. کاغذ روغنی رو جدا کنید و بذارید کیک روی توری کاملا خنک بشه.
- کیک رو روی سطح کار بذارید و از میان نصف کنید تا دو لایه کیک داشته باشید. لایه بالایی رو کنار بذارید. بستنی نرم شده رو روی لایه ی پایینی کیک بمالید. پهنای لایه بستنی باید حدود دو و نیم سانتیمتر باشه. لایه دیگه کیک رو روی بستنی بذارید.
- کیک بستنی رو در کیسه پلاستیکی بپیچید و حداقل برای ۸ ساعت در فریزر بذارید. اون رو به شکل قطعات ۳ در ۷ سانتی متری برش بزنید و فورا سرو کنید و یا تا ۱ هفته در فریزر نگه دارید.