دستور طبخ خورش نارنگی
مواد لازم خورش نارنگی
- مرغ ۴ تکه
- هویج ۴ عدد
- نارنگی ۵ عدد
- آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
- آرد ۱ قاشق غذاخوری
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- خلال پوست نارنگی ۱ لیوان
- زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
- پیاز ۱ عدد
- روغن و نمک مقدار لازم
مشخصات
برای ۴ نفر
روش متوسط
طرز تهیه خورش نارنگی
پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس تکه های مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند ؛ هویج ها را رنده کنید و چند دقیقه در روغن و در ماهیتابه ای جداگانه تفت دهید تا نرم شود سپس به همراه ۳ لیوان آب به مرغ اضافه کنید.
پس از اینکه اب غذا به جوش امد در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ بپزد ؛ در این مدت خلال پوست نارنگی را آماده کنید.
داخل ماهیتابه ای مقدار کمی روغن بریزید و آرد را در روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس آرد را به همراه خلال پوست نارنگی و مقداری نمک به خورش اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید تا آرد جذب آب خورش شود.
نارنگی ها را پوست بکنید و گوشت نارنگی را از پوست آن به دقت جدا کنید سپس فیله های نارنگی ، آبلیمو ، شکر و زعفران دم کرده را به خورش اضافه نمایید ، حدود ۳۰ دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه برنج ساده سرو کنید.