آشپزیخوراک و خورش

دستور تهیه خورش ماست

مواد لازم خورش ماست

  • خلال پسته به مقدار لازم (برای تزیین)
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • زعفران نصف استکان (آب کرده)
  • ماست۲ کیلو
  • تخم مرغ ۵ عدد
  • پیازیک عدد
  • گوشت نیم کیلو (بدون استخوان و چربی)
  • زرشک به مقدار لازم (برای تزیین)

 مشخصات

برای ۴ نفر
روش حرفه ای
آشپزی :

خورش ماست غذای سنتی و اصیل ایرانی و متعلق به استان اصفهان است.کمتر شخصی را میتوان پیدا کرد که به اصفهان سفر کرده باشد و این غذا را امتحان نکرده باشد.
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در ظرفی مناسب با روغن تفت دهید کمی که زمان گذشت و پیاز به اصطلاح سبک شد گوشت خرد شده را به آن اضافه کنید و با مقدار کمی آب آبپز کنید.سپس گوشت را از روی حرارت برداشته و آب آن را در ظرفی بریزید.ماست را از قبل درون کیسه ای تمیز بریزید تا کاملا آبش کشیده شود و ماست کیسه ای حاصل شود(بله یه همچین آدم اقتصادی هست نویسنده کتاب!البته با این کار اصل اصل اصفهانی شد خورش!!!)وقتی آب گوشت خنک شد ماست را به تدریج به گوشت اضافه کنید.نمک ، فلفل و زعفران را هم داخل آب گوشت ریخته و ماده حاصل را روی گوشت بریزید .زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و هر کدام را جداگانه بزنید و روی خورش بریزید.سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و بیست دقیقه صبر کنید تا خورش آماده شود.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *