دستور تهیه استیک مرغ با پنیر - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه استیک مرغ با پنیر

پارمسان معروف‌ترین پنیر سخت ایتالیایی است که در تولید آن از شیر گاو استفاده می‌شود. این پنیر منحصر به فرد کاربرد فراوانی به عنوان چاشنی و طعم دهنده در انواع غذاهای ایتالیایی نظیر پاستاها و اسپاگتی، تهیه سس و بر روی سالاد دارد. پروتئین پارمسان از پروتئین موجود در گوشت قرمز بالاتر است و در حین حال هضم آن ساده‌تر است و به علت درصد بالای پروتئین و طولانی بودن زمان رسیدن آن، بسیار سهل‌الهضم است. به همین دلیل مصرف آن برای کودکان، افراد مسن و ورزشکاران توصیه می‌شود. در این مطلب به طرز تهیه استیک مرغ با پنیر پارمسان می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه استیک مرغ با پنیر

  • ۶۰۰ گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • ۳۰ گرم جعفری پاک شده
  • ۲ قاشق سوپ خوری پاپریکا
  • نصف قاشق چایی خوری پودر سیر
  • ۳ قاشق چایی خوری روغن زیتون
  • ۳۰ گرم پودر سوخاری
  • ۵۰ گرم پودر پنیر پارمسان کاله
  • پوره سیب زمینی مقداری برای تزیین
  • کلم بروکلی آب پز شده مقداری برای تزیین
  • قارچ ورقه‌ای و تفت داده شده مقداری برای تزیین

طرز تهیه استیک مرغ با پنیر پارمسان

طرز تهیه استیک مرغ با پنیر پارمسان

سینه مرغ را با مقداری نمک، فلفل سیاه، جعفری، پاپریکا، پودر سیر و روغن زیتون مزه‌دار کنید و آن را برای ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.

پودر سوخاری و پودر پنیر پارمسان کاله را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید سپس سینه مرغی که مزده‌دار کرده‌اید را درون مخلوط پودر پنیر پارمسان بغلتانید و در سینی فر بچینید.

سینی را برای ۳۰ دقیقه طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل گرم کرده‌اید و تمام محیط فر هم دما شدند قرار دهید تا سینه مرغ کاملا بپزد.

پس از این مدت، استیک مرغ را از فر خارج کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید. استیک مرغ را به همراه پوره سیب زمینی، بروکلی، قارچ، مقداری پودر پارمسان، جعفری و سس دلخواهتان تزیین کنید و سپس آن را سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

منبع: کتاب کاله

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *