آشپزیغذای ایرانی و محلی

دستور تهیه لوبیا پلو با چرخ کرده

قاطی پلوها از غذاهای خودمانی و غیر رسمی هستند که برای انتخاب وعده‌های معمولی روزانه انتخاب مناسبی‌اند. از معروف‌ترین و محبوب‌ترین قاطی پلوها لوبیا پلو است. لوبیا پلو اگه خوب طبخ شود، یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانیست. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک لوبیا پلوی خوش رنگ و طعم را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ‌کرده

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ‌کرده

  • ۴ پیمانه برنج
  • ۳ پیمانه لوبیا سبز خرد شده
  • ۴۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
  • ۳ عدد پیاز متوسط
  • ۵ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه لوبیا پلو

برنج را از قبل خیس کنید.

لوبیاها را خرد کرده و با آب و مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا کملا پخته شوند.

پیاز‌ها را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید. لازم نیست به قدری تفت دهید تا پیاز ترد و حالت چیپسی شود.

لوبیاهای پخته شده را آبکش کرده و به پیاز اضافه کنید سپس کمی تفت دهید. بعد از حدود ۵ دقیقه گوشت چرخ‌کرده را به لوبیا اضافه کنید و باز تفت دهید.

در یک تابه به صورت جداگانه رب گوجه را با مقداری روغن، نمک، فلفل و دارچین تفت دهید و به مواد لوبیا اضافه کنید.

یک قابلمه برداشته و برنج خیس خورده شده را با کمی نمک و روغن بجوشانید. سپس آبکش کنید.

کف قابلمه را کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد علاقه‌تان را کف قابلمه بچینید. برنج و مواد لوبیا پلو را مخلوط کرده، داخل قابلمه بریزید. مقداری روغن لابه‌لای برنج بریزید و در قابلمه را ببندید تا دم بکشد.

بعد از حدود ۲۰ دقیقه برنج دم می‌کشد. لوبیا پلو آماده است. در ظرفی مناسب سرو کرده و همراه با سالاد شیرازی یا ماست نوش جان کنید.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *