آشپزیغذای بین المللی

طرز تهیه ماکارونی همبرگری

مواد لازم

  • ماکارونی خام        ۲ فنجان
  •  روغن زیتون       ۱ قاشق غذاخوری
  •  گوشت راسته       ۴۵۰ گرم
  •  پیاز خرد شده       ۱ عدد
  • نمک      نصف قاشق چایخوری
  • فلفل چیلی            مقدار کمی
  • دانه کرفس           نصف قاشق چایخوری
  • کنسرو ۷۰۰ گرمی گوجه فرنگی        ۱ عدد
  • سس ورستر شایر   ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خرد شده           یک چهارم فنجان
  • نمک و فلفل سیاه تازه          برای مزه دار کردن

 مشخصات

برای ۳ نفر
روش حرفه ای

طرز تهیه ماکارونی همبرگری

یک قابلمه بزرگ برداشته و مقداری آب و نمک داخل آن بریزید و طبق دستور روی بسته ماکارونی، آن را طبخ کنید.

در حین پخت ماکارونی، سس را درست کنید. یک ماهیتابه برداشته و یک قاشق روغن زیتون داخل آن ریخته و گوشت را روی حرارت بالا سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود. دائم آن را هم بزنید.

وقتی گوشت ها قهوه ای شد، پیاز را اضافه کرده و هم بزنید. تا زمانی که پیاز نرم شود تفت می دهید

دانه کرفس، فلفل چیلی و نمک را هم اضافه کرده و گوجه ها و سس ورستر شایر را داخل ماهیتابه ریخته و خوب هم بزنید. اجازه دهید برای ۵ دقیقه بجوشد.

حالا ماکارونی آبکشی شده و پخته را همراه با جعفری در ماهیتابه بریزید. ۵ دقیقه آن را تفت دهید.

در آخر فلفل سیاه و نمک را برای طعم دار شدن اضافه کنید.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *