طرز تهیه ماکارونی همبرگری
مواد لازم
- ماکارونی خام ۲ فنجان
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- گوشت راسته ۴۵۰ گرم
- پیاز خرد شده ۱ عدد
- نمک نصف قاشق چایخوری
- فلفل چیلی مقدار کمی
- دانه کرفس نصف قاشق چایخوری
- کنسرو ۷۰۰ گرمی گوجه فرنگی ۱ عدد
- سس ورستر شایر ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری تازه خرد شده یک چهارم فنجان
- نمک و فلفل سیاه تازه برای مزه دار کردن
مشخصات
برای ۳ نفر
روش حرفه ای
طرز تهیه ماکارونی همبرگری
یک قابلمه بزرگ برداشته و مقداری آب و نمک داخل آن بریزید و طبق دستور روی بسته ماکارونی، آن را طبخ کنید.
در حین پخت ماکارونی، سس را درست کنید. یک ماهیتابه برداشته و یک قاشق روغن زیتون داخل آن ریخته و گوشت را روی حرارت بالا سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود. دائم آن را هم بزنید.
وقتی گوشت ها قهوه ای شد، پیاز را اضافه کرده و هم بزنید. تا زمانی که پیاز نرم شود تفت می دهید
دانه کرفس، فلفل چیلی و نمک را هم اضافه کرده و گوجه ها و سس ورستر شایر را داخل ماهیتابه ریخته و خوب هم بزنید. اجازه دهید برای ۵ دقیقه بجوشد.
حالا ماکارونی آبکشی شده و پخته را همراه با جعفری در ماهیتابه بریزید. ۵ دقیقه آن را تفت دهید.
در آخر فلفل سیاه و نمک را برای طعم دار شدن اضافه کنید.