آشپزیساندویج و پیتزا

دستور تهیه پاستا و مینی استیک

مواد لازم تهیه پاستا

  • پاستا: ۵۰۰ گرم
  • مغز ران گوساله ورقه شده: ۲۵۰ گرم
  • نمک: به میزان لازم
  • پیاز قرمز متوســط: یک عــدد
  • چیلی خشک: نصف قاشق چایخوری
  • سیر: دو حبه
  • گوجه فرنگی خشک خرد شده: دو قاشق غذاخوری
  • فلفـل دلمه ای: یک عدد
  • استاک مرغ یا گوشت: یک و نیم پیمانه
  • روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامــیک: یک قاشق غذاخوری
  • آویشن و ریحان برای سرو: به میزان لازم

 مشخصات

برای ۴ نفر
روش حرفه ای

دستور تهیه پاستا

پاستا را طبق دستور، درون آب جوش ریخته و آبکش می کنیم. تابه را فاقد روغن گرم کرده و دو طرف گوشت ها را در آن سرخ می کنیم، بعد روی تکه های گوشت نمک می پاشیم. روغن زیتون، سرکه و نمک را در تابه ریخته، سیر له شده، پیاز خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده، گوجه فرنگی و چیلی را می افزاییم. به مدت دو تا سه دقیقه صبر کرده و پس از آن استاک را می افزاییم، وقتی جوش آمد، پاستا را در آن ریخته، خوب زیر و رو می کنیم. در انتهای طبخ، آویشن و ریحان را هم می ریزیم. هنگام سرو نیز پاستا را در ظرف مناسبی ریخته و تکه های گوشت را روی آن قرار می دهیم.
منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *