آشپزیسوپ و آشغذای بین المللی

دستور تهیه سوپ سرد اسپانیایی

مواد لازم سوپ سرد اسپانیایی

  • گوجه فرنگی: چهار عدد
  • کنسرو گوجه فرنگی: یک قوطی
  • سرکه قرمز: نصف استکان
  • روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
  • عصاره سبزیجات: یک پیمانه
  • خیار بزرگ: دو عدد
  • ریحان فاقد شاخه: ۵۰ گرم
  • سیر: شش حبه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

 مشخصات

برای ۳ نفر
روش متوسط

طرز تهیه سوپ سرد اسپانیایی

پوست گوجه فرنگی و خیارها را جدا کرده و به صورت ریز خرد می کنیم، بعد به همراه مابقی مواد در دستگاه غذاساز ریخته و پوره می کنیم، سپس با برگ ریحان، گوجه فرنگی و خیار سرو می نماییم.
منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *