دستور تهیه سوپ سرد اسپانیایی
مواد لازم سوپ سرد اسپانیایی
- گوجه فرنگی: چهار عدد
- کنسرو گوجه فرنگی: یک قوطی
- سرکه قرمز: نصف استکان
- روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
- عصاره سبزیجات: یک پیمانه
- خیار بزرگ: دو عدد
- ریحان فاقد شاخه: ۵۰ گرم
- سیر: شش حبه
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مشخصات
برای ۳ نفر
روش متوسط
طرز تهیه سوپ سرد اسپانیایی
پوست گوجه فرنگی و خیارها را جدا کرده و به صورت ریز خرد می کنیم، بعد به همراه مابقی مواد در دستگاه غذاساز ریخته و پوره می کنیم، سپس با برگ ریحان، گوجه فرنگی و خیار سرو می نماییم.