دستور تهیه سوپ ازوگلین ترکیه ای - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه سوپ ازوگلین ترکیه ای

مواد لازم سوپ ازوگلین

  • دال عدس نصف لیوان، ۹۰ گرم
  • بلغور گندم           یک چهارم لیوان، ۵۰ گرم
  • پیاز        ۱ عدد کوچک، ۳۰ گرم
  • آب ۷ لیوان، ۱۴۰۰ گرم
  • نمک      یک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرم
  • مارگارین یا کره     ۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی   ۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم
  • نعنا خشک           یک و نیم لیوان، ۲ گرم
  • فلفل قرمز            نصف قاشق مرباخوری، ۱ گرم
  • آب لیمو   ۲۰ گرم

 مشخصات

برای ۶ نفر
روش حرفه ای

دستور طبخ سوپ ازوگلین

پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید.

در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید.

عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.

هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

منبع: آشپزی

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.