آشپزیسالاد و سس

دستور تهیه سالاد برنج

 مواد لازم  سالاد برنج

  • آب ۲ لیوان
  • برنج ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۶ عدد
  • نخود فرنگی پخته ۲ لیوان
  • کرفس خرد شده ۳/۴ لیوان
  • پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای خرد شده ۱ عدد
  • سس مایونز ۳/۴ لیوان
  • سس خردل ۱ قاشق چایخوری
  • آب لیمو ۱ قاشق
  • ترشی فلفل خرد شده ۱/۴ لیوان
  • تن ماهی جوشانده ۱ قوطی
  • شوید خشک ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری

 مشخصات

برای ۸ نفر
روش آسان

دستور تهیه سالاد برنج

آب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید. برنج را در آن بریزید و هم بزنید. درب آن را قرار دهید و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه بجوشد. آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. تخم مرغها را بجوشانید و پس از اینکه آنها را بیرون آوردید و خنک شدند، پوست بگیرید و با چاقو خرد کنید.

نخود فرنگی را با آب سرد بشوئید و آبکش کنید. آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد تخم مرغ، برنج،کرفس، پیاز، فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و داخل کاسه بریزید.

در یک ظرف جداگانه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو، ترشی فلفل، تن ماهی و شوید و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و روی مواد بریزید. سالاد را خوب باهم ترکیب کنید و سپس روی آن را پوشانده و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *