آشپزیسالاد و سس

طرز تهیه سالاد سبز چند مغز با کروتان

مواد لازم سالاد سبز چند مغز

  • مغز دانه ی آفتابگردان ۲ قاشق سوپخوری
  • سیر تازه ۱ حبه کوچک
  • روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
  • سرکه سفید یا قرمز ۱ قاشق سوپخوری
  • خردل ۱ قاشق چایخوری
  • عسل ۱ قاشق چایخوری
  • آووکادو ۱ تا ۲ عدد
  • مخلوط آروگولا (منداب)، شاهی و اسفناج ( یا هر مخلوط سبزی دلخواه) ۱۵۰ گرم
  • نان کروتان (نان سوخاری تکه تکه شده)
  • نمک و فلفل سیاه تازه ساییده شده به میزان لازم

 مشخصات

برای ۱ نفر
روش آسان

 دستور تهیه سالاد سبز چند مغز

تخم آفتابگردان را در ماهیتابه ای ریخته و روی شعله ی ملایم چند دقیقه حرارت دهید، تا زمانی که تُست شود و جلزولز کند. آن را در بشقابی ریخته و بگذارید سرد شود. سیر را له کرده در کاسه یا شیشه ی کوچکی بریزید. به آن روغن، سرکه، خردل، عسل، کمی نمک و فلفل اضافه کنید. این مواد را با هم مخلوط کرده تا وینیگرت (سس سرکه) غلیظی بدست آید.آووکادو را نصف کنید، هسته ی آن را در آورده و پوست آن را بگیرید. اگر می خواهید این کار را از قبل انجام دهید، کمی آب لیمو روی برش های آووکادو بریزید تا سیاه نشوند. سپس آن را با کیسه فریزر بپوشانید و در یخچال بگذارید.

سبزی ها را در کاسه بزرگی ریخته و آووکادو، کروتان و مغز تخمه های خنک شده را به آن اضافه کنید، سس را روی آن بریزید. آنقدر سس بریزید که همه ی مواد پوشانده شوند و سپس بلافاصله آن را سرو کنید.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *