خوراك بادمجان

دستور تهیه خوراك بادمجان ایتالیایی

مواد لازم خوراك بادمجان

  •     دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و كمی بیشتر برای انتهای كار
  •     سه حبه سیر خردشده
  •     سه عدد ساقه آویشن خشك
  •     ۸عدد برگ مریم‌گلی خرد شده
  •     سه قاشق غذاخوری شكر
  •     ۱/۵كیلوگرم گوجه‌فرنگی پوست گرفته و خرد شده
  •     سه قاشق غذاخوری سركه
  •     ۶ عدد بادمجان كه از جهت طولی باریك بریده شده باشند
  •     ۱۰۰ گرم پنیر پارمزان رنده‌ شده یا پودری
  •     ۸۵ گرم پودر سوخاری سفید
  •     ۵۰ گرم دانه كاج
  •     ۲۵۰ گرم پنیر موزارلا كه به مكعب‌های كوچك بریده شده باشند
  •     یك قاشق چای‌خوری پودر ریحان معطر (ترجیحاً ریحان ایتالیایی)
  •     نمك و فلفل به میزان لازم

 مشخصات

برای ۵ نفر
روش متوسط

دستورتهیه خوراك بادمجان

   ۱٫ در یك ماهیتابه بزرگ روغن را داغ كرده و سیر، آویشن و مریم‌گلی را به آن افزوده و برای چند دقیقه به خوبی سرخ كنید.
۲٫ گوجه‌فرنگی، شكر، نمك و سركه را به آن افزوده و حدود ۲۵-۲۰ دقیقه به آرامی پخته تا مخلوط نسبتاً غلیظی به‌دست آ‌ید.
۳٫ فر را روشن كرده و بگذارید تا گرم شود. دو طرف لایه‌های بادمجان را روغن زیتون مالیده و در كف سینی فر بچینید. بادمجان‌ها را به اندازه‌ای در فر حرارت دهید كه خشك نشود. پس از پختن بادمجان‌ها سینی را از فر خارج كنید.
۴٫  در كف یك ظرف كیك پزی مستطیل شكل بزرگ كمی از سس گوجه‌فرنگی آماده شده را ریخته و آن ‌را با حدود ۲۵ گرم از پنیر پارمزان، پودر سوخاری و دانه كاج مخلوط كرده و كنار بگذارید.
۵٫  بالای این مخلوط را با یك یا دو لایه بادمجان پركرده و در میان بادمجان‌ها سس گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل، ادویه‌جات و پنیرها را بریزید به‌طوری‌كه در بالای ظرف سس گوجه‌فرنگی قرار گیرد. مقداری از پودر سوخاری و پنیر را نیز روی این مخلوط بریزید.
۶٫ شما می‌توانید این مخلوط را در فریزر ۲۴ ساعت قبل از آماده كردن نهایی در یك ظرف در دار بگذارید یا اینكه بلافاصله آن‌ را در فر یا روی گاز قرار دهید و آماده كنید.
۷٫  برای آماده كردن نهایی آن درجه حرارت فر را روی دمای حدود ۱۹۰درجه سانتی‌گراد قرار دهید و حدود نیم ساعت آن‌ را حرارت دهید تا روی آن رنگ طلایی و حالت برشته پیدا كند.
آن را خارج و نوش جان كنید. پیش از مصرف می‌توانید روی آن كمی پودر آویش برای تزئین و عطر بیشتر بیفزایید.
منبع: آشپزی

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.