آشپزیخوراک و خورشغذای ایرانی و محلی

طرز تهیه خورشت کنگر

یکی از خورشت‌های خوش طعمی که در فصل بهار زمان پختن آن فرا می‌رسد خورشت کنگر است. این غذا یک غذای تمام عیار و خوش طعم است و باعث برانگیخته شدن اشتهای شما می‌شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه این خورشت را در اختیار شما قرار داده‌ایم.

مواد لازم برای تهیه خورشت کنگر

  • ۲۵۰ گرم کنگر خرد شده و تفت داده شده
  •  ۲۰۰ گرم نعناع و جعفری
  • ۲۰۰ گرم سبزی قورمه سبزی
  • ۲۵۰ گرم گوشت
  • ۲ عدد پیاز متوسط خرد شده
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • نمک و ادویه به میزان لازم
  • ۲ قاشق غذا خوری رب نارنج

طرز تهیه خورشت کنگر

طرز تهیه خورشت کنگر

قبل از هرچیزی سبزی‌های لازم برای تهیه این خورشت را لازم است که از قبل ترکیب و سرخ کرده باشید.

کنگرها را خوب بشویید و پاک کنید و سپس آن‌ها را خرد کنید. درون یک تابه مقداری روغن بریزید و کنگرهای پاک شده را درون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا سبک شوند. هنگام خرد کردن کنگر توجه کنید که باید آن را از کرفس درست‌تر خرد کنید.

پیازهای خرد شده را درون یک قابلمه بریزید و کمی نمک و ادویه به آن اضافه کنید و آن را خوب تفت دهید.

گوشت را به پیازها اضافه کنید و آن‌ها را با هم تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند.

سبزی‌ها و کنگرهای سرخ شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید.

درون قابلمه مقداری آب بریزید و در آن را بگذارید و اجازه دهید تا کنگرها و گوشت کاملا بپزند.

بعد از اینکه یک ساعت قابلمه با در بسته روی حرارت بود یک عدد پیاز را به صورت کامل و برش نخورده درون آن بیندازید تا کاملا بپزد.

بعد از پختن پیاز آن را از قابلمه خارج کنید و کاملا میکس کنید و سپس میکس شده آن را به درون قابلمه بازگردانید. با انجام این کار خورش شما غلیظ و خوش طعم می‌شود.

در مرحله آخر و بعد از پخت کامل رب نارنج به آن اضافه کنید.

خورشت شما آماده سرو است و می‌توانید از آن لذت ببرید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *