آشپزیپیش غذا و دسر

دستور تهیه کراکت سیب زمینی و پنیر

سیب زمینی یکی از مواد غذایی است که غذای زیادی می‌توان با آن تهیه کرد و تک تک آن غذاها خوش طعم و پرطرفدار باشند. در این بین سیب زمینی سرخ شده از مجبوبیت خاصی برخوردار است و سیب زمینی تنوری در جایگاه دوم قرار دارد. در این مطلب به طرز تهیه کراکت سیب زمینی و پنیر می‌پردازیم. با پخت این غذا می‌توانید با طعم‌های جدید و خوشمزه از خانواده و مهمانان خود پذیرایی کنید و دور هم از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کراکت سیب زمینی و پنیر

  • ۲۰۰ گرم پنیر پستوی قرمز
  • ۶۰۰ گرم سیب زمینی پخته
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • یک چهارم قاشق چایی خوری پودر سیر
  • ۳ قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • ۳۰ گرم پودر پنیر پارمسان
  • ۱ قاشق سوپ خوری سس خردل
  • آرد گندم به مقدار لازم
  • ۳ عدد تخم مرغ هم زده
  • پودر سوخاری به مقدار لازم

طرز تهیه کراکت سیب زمینی و پنیر

طرز تهیه کراکت سیب زمینی و پنیر

پنیر پستوی قرمز را به صورت خلالی برش دهید طوری که طول آن‌ها بین ۴ تا ۵ سانتی‌متر و قطر آن‌ها یک سانتی‌متر باشد.

پوست سیب زمینی‌های آب پز شده را بگیرید و آن‌ها را رنده کنید سپس تخم مرغ، پودر سیر، جعفری، پنیر پارمسان و سس خردل را به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و آن‌ها را با هم خوب ورز دهید تا کاملا یک دست شوند.

اگر احساس کردید که موادتان شل است کمی پودر سوخاری به آن اضافه کنید و دوباره آن‌ها را با هم ورز دهید.

مقداری از مایه کراکتتان بردارید و آن را به شکل دایره‌ای فرم دهید و تکه‌ای از پنیر پستوی قرمز را داخل آن قرار دهید و مایه سیب زمینی از مایه کروکت مقداری بردارید و به شکل دایره فرم دهید و یک قطعه پنیر پستوی قرمز داخل آن بگذارید.

مایه سیب زمینی را دور آن رول کنید و درون آرد گندم ، تخم مرغ همزده و پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

کراکت‌ها را به صورت گرم در کنار سس دلخواه سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *