دستور تهیه کراکت سیب زمینی و پنیر
سیب زمینی یکی از مواد غذایی است که غذای زیادی میتوان با آن تهیه کرد و تک تک آن غذاها خوش طعم و پرطرفدار باشند. در این بین سیب زمینی سرخ شده از مجبوبیت خاصی برخوردار است و سیب زمینی تنوری در جایگاه دوم قرار دارد. در این مطلب به طرز تهیه کراکت سیب زمینی و پنیر میپردازیم. با پخت این غذا میتوانید با طعمهای جدید و خوشمزه از خانواده و مهمانان خود پذیرایی کنید و دور هم از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کراکت سیب زمینی و پنیر
- ۲۰۰ گرم پنیر پستوی قرمز
- ۶۰۰ گرم سیب زمینی پخته
- ۱ عدد تخم مرغ
- یک چهارم قاشق چایی خوری پودر سیر
- ۳ قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
- نمک و فلفل به میزان لازم
- ۳۰ گرم پودر پنیر پارمسان
- ۱ قاشق سوپ خوری سس خردل
- آرد گندم به مقدار لازم
- ۳ عدد تخم مرغ هم زده
- پودر سوخاری به مقدار لازم
طرز تهیه کراکت سیب زمینی و پنیر
پنیر پستوی قرمز را به صورت خلالی برش دهید طوری که طول آنها بین ۴ تا ۵ سانتیمتر و قطر آنها یک سانتیمتر باشد.
پوست سیب زمینیهای آب پز شده را بگیرید و آنها را رنده کنید سپس تخم مرغ، پودر سیر، جعفری، پنیر پارمسان و سس خردل را به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و آنها را با هم خوب ورز دهید تا کاملا یک دست شوند.
اگر احساس کردید که موادتان شل است کمی پودر سوخاری به آن اضافه کنید و دوباره آنها را با هم ورز دهید.
مقداری از مایه کراکتتان بردارید و آن را به شکل دایرهای فرم دهید و تکهای از پنیر پستوی قرمز را داخل آن قرار دهید و مایه سیب زمینی از مایه کروکت مقداری بردارید و به شکل دایره فرم دهید و یک قطعه پنیر پستوی قرمز داخل آن بگذارید.
مایه سیب زمینی را دور آن رول کنید و درون آرد گندم ، تخم مرغ همزده و پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
کراکتها را به صورت گرم در کنار سس دلخواه سرو کنید.