آشپزیغذای بین المللیکباب و کتلت

طرز تهیه پینچیتو یک کباب اسپانیایی

مواد لازم  پینچیتو

  • پودر زیره: نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر تخم گشنیز: نصف قاشق چای‌خوری
  • سیر. . حبه، ساطوری
  • پاپریکا: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر آویشن: نصف قاشق‌ چای‌خوری
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون بکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

 مشخصات

برای ۴ نفر
روش حرفه ای

دستور تهیه پینچیتو

ادویه‌ها را با آبلیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.سینه مرغ را به اندازه مکعب‌های ۲ در ۲ سانتی‌متر خرد کنید و هر دو، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید. سیخ‌های مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعم‌دهنده را روی آن بریزید. حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.

سیخ‌های کوچک پینچیتو را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده می‌کنید سیخ‌ها را در سینی فر نسوز چیده و ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد آن را بپزید.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *