آشپزیپیش غذا و دسرسالاد و سس

دستور آماده سازی سالاد طالبی و شاتوت

 مواد لازم سالاد طالبی و شاتوت

  • شاه توت ۲ پیمانه
  • طالبی ۱/۲ عدد
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
  • رنده پوست لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری
  • آبلیمو ۱ قاشق چای خوری
  • برگ نعناع ۲ قاشق غذاخوری

 مشخصات

برای ۴ نفر
روش آسان

دستور تهیه سالاد طالبی و شاتوت

شاتوت، برش‌های طالبی، شکر، زنجبیل رنده شده، رنده پوست و آب لیمو رو در کاسه‌ای بزرگ با هم ترکیب کنید. روی کاسه رو بپوشونید و برای ۳۰ دقیقه کنار بذارید. برای سرو، برگ‌های نعناع رو خرد کنید و روی سالاد بریزید.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *