دستور تهیه خوراک تمالی ایتالیا
مواد لازم خوراک تمالی
- گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
- پیاز خرد شده ۱ عدد
- هویج خرد شده ۴ عدد
- سیر له شده ۳ حبه
- رب گوجه فرنگی ۱۵۰ گرم
- گوجه فرنگی له شده ۸۰۰ گرم
- خامه یک فنجان
- پنیر پارمزان رنده شده نیم فنجان
- آویشن ۱ قاشق غذاخوری
- مواد لازم برای خمیر تمالی :
- بلغور ذرت ۱ فنجان
- آب مرغ ۴ فنجان
- پنیر پارمزان ربع فنجان
- آرد ذرت ۱ فنجان
- فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
- برگ سبز بزرگ کلم ۸ عدد
مشخصات
برای ۴ نفر
روش متوسط
دستور تهیه خوراک تمالی
پیاز و هویج ها را ریز ریز کنید.برای درست کردن سس بولونز باید اول گوشت را در روغن تفت دهید تا قهوه ای شود. سپس از روی حرارت بردارید و پیاز و هویج را تفت دهید تا نرم شوند.
حالا سیر را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید.
حالا باید گوشت گوجه فرنگی له شده خامه پنیر پارمزان و آویشن را اضافه کنید و در صورت نیاز نمک بزنید. بگذارید این مخلوط یک و نیم تا دو ساعت بجوشد.
برای درست کردن خمیر تمالی آب مرغ را بگذارید بجوشد بلغور ذرت را اضافه کنید و بعد از روی حرارت بردارید. سپس پارمزان آرد ذرت و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا غلیظ شود و به غلظت کره بادام زمینی برسد. بعد نوبت پیچیدن تمالی ها است. یک لایه خمیر سس و پنیر روی برگی بگذارید و شروع به پیچیدن کنید.
سپس تمالی ها را داخل بخارپز بگذارید و ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت آنها را بخارپز کنید.
قبل از آنکه آنها را از بخارپز دربیاورید بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه سرد شود.