آشپزیغذای بین المللی

آموزش طرز تهیه سالمون دیژون با پیلاف لوبیا سبز

در این دستور شام سریع، مایونز خردلی و سیرداری که روی سالمون پخته ریخته می‌شود، همه‌کاره است. می‌توانید مقدار بیشتری از آن را درست کنید و به‌عنوان دیپ برای سیب‌زمینی سرخ‌کرده یا در سالاد تون از آن استفاده نمایید. برنج قهوه ای از قبل پخته‌شده کمک می‌کند که این شام سالم، سریع‌تر آماده شود. اما اگر غلات کامل دیگری دارید که از قبل باقی مانده است – مانند کینوآ یا گندم فارو – می‌توانید از آنها استفاده کنید.

زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه

زمان پخت : ۳۰ دقیقه

 ۶۰ دقیقه

مواد لازم

سالمون وحشی۵۵۰ گرم
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
سیر۱ قاشق غذاخوری
نمکسه‌چهارم قاشق چایخوری
مایونز۲ قاشق غذاخوری
خردل۲ قاشق چایخوری
فلفلنصف قاشق چایخوری
لوبیا سبز۳۴۰ گرم
لیموی کوچک۱ عدد
آجیل کاج۲ قاشق غذاخوری
برنج قهوه‌ای۲۲۰ گرم
آب۲ قاشق غذاخوری
جعفری تازه‌برای تزئین

مراحل پخت

  • ۱فر را از قبل تا ۴۲۵ درجه‌ فارنهایت گرم کنید. یک سینی فر لبه‌دار را با فویل یا کاغذ مومی بپوشانید.
  • ۲۱ قاشق غذاخوری روغن را با برس روی سالمون بمالید و آن را روی سینی فر قرار دهید. سیر و نمک را با گوشه‌ چاقوی آشپزخانه یا چنگال له کنید تا به شکل خمیر درآید. ۱ قاشق چایخوری از خمیر سیر را در یک کاسه‌ کوچک با مایونز، خردل و یک‌چهارم قاشق چایخوری فلفل مخلوط کنید. این مخلوط را روی ماهی پخش کنید.
  • ۳ماهی را درون فر قرار دهید و بگذارید به‌ ازای هر اینچ ضخامت، ۶ تا ۸ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود.
  • ۴در این حین، ۲ قاشق غذاخوری روغن باقی‌ مانده را در یک تابه‌ بزرگ روی شعله‌ی متوسط – بالا گرم کنید. لوبیا سبزها، پوست لیمو، آجیل کاج، باقی‌ مانده‌ خمیر سیر و یک‌چهارم قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنید. آنها را ۲ تا ۴ دقیقه بپزید و بهم بزنید تا لوبیاها نرم شوند. شعله را روی متوسط قرار دهید. برنج و آب را اضافه کرده و بهم بزنید تا داغ شود (۲ تا ۳ دقیقه‌ی دیگر).
  • ۵در صورت تمایل، مقداری جعفری خردشده روی سالمون بپاشید و با پیلاف لوبیا سبز و برش‌های لیمو سرو کنید.

نکته: تمام سالمون‌های وحشی و برخی سالمون‌های پرورشی برای این دستور مناسب هستند. اگر از سالمون پرورشی استفاده می‌کنید، سالمونی را انتخاب کنید که در سیستم‌های مخزنی یا زمینی پرورش داده شده‌اند.

منبع: راستینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *