آشپزیغذای ایرانی و محلی

دستور پخت دمپختک مرغ و گوجه فرنگی

مواد لازم دمپختک مرغ و گوجه فرنگی

  •     ۶ عدد گوجه فرنگی خرد شده
  •     ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
  •     ۲ عدد پیاز قرمز کوچک
  •     ۱ عدد فلفل قرمز شیرین
  •     نصف پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  •     ۴۵۰ گرم مرغ بدون پوست و استخوان
  •     ۲ قاشق چایخوری آویشن
  •     ۲ پیمانه برنج دانه بلند نیمه پخته
  •     ۲ عدد عصاره مرغ حل شده در  ⅔ پیمانه آب

طرز تهیه دمپختک مرغ و گوجه فرنگی

۱٫ گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای قرمز،  پیاز قرمز و فلفل قرمز را خرد کرده و درون غذاساز بریزید تا له شوند.

۲٫ در تابه متوسط، دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی بریزید، پیاز، مرغ و پودر کاری را افزوده و با حرارت متوسط تفت دهید.
۳٫  پس از ۸ تا ۱۰ دقیقه، آن ها را از تابه خارج کنید.
۴٫ حرارت را زیاد کرده و پوره گوجه فرنگی را درون آن بریزید و اجازه دهید تا جوشیده و غلیظ شود.
۵٫ بقیه روغن گیاهی را افزوده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر آن را بپزید. در آخر، مرغ، برنج، محلول عصاره مرغ و ساقه آویشن را بیفزایید. یک ورقه آلومینیومی روی در تابه بکشید و سپس در را بگذارید و اجازه دهید تا برنج به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد.
منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *