دستور تهیه کمپوت آلبالو با مایکروفر - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه کمپوت آلبالو با مایکروفر

طرز تهیه کمپوت برای تمامی میوه ها مشابه است و معمولا با دو روش صورت می گیرد. اولین نکته ای که برای تهیه کمپوت آلبالو باید به آن توجه داشته باشید این است که از میوه های له شده و دارای زدگی استفاده نکنید. دومین نکته در طرز تهیه کمپوت این است که میزان پخت میوه در دو روش، بستگی به نوع میوه می تواند، کم یا زیادتر شود. مثلا کمپوت سیب و کمپوت گلابینسبت به کمپوت آلبالو و گیلاس، زمان بیشتری برای پخت نیاز دارند. در ادامه روش تهیه کمپوت آلبالو که مشابه طرز تهیه کمپوت گیلاس می باشد را با روشی که ماندگاری بیشتری دارد، ارائه میدهیم.

مواد لازم کمپوت آلبالو

  • آلبالو  ۵۰۰ گرم ( هسته گرفته )
  • شکر  ۱۳۰ گرم
  • وانیل  ۱ قاشق مرباخوری
  • آب  ۰٫۴ لیتر

دستور تهیه کمپوت آلبالو با مایکروفر

آلبالوها را داخل ظرف مناسب گود ریخته درب آن را گذاشته و به مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید.

سپس ظرف را بیرون آورده و شکر ، وانیل و آب را به آن اضافه کرده و مجددا به مدت ۶-۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید. ( در این فاصله یکبار آن را خوب هم بزنید ) .

منبع: آشپزی

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.