آشپزیسوپ و آش

دستور طبخ سوپ خامه ای مرغ و نودال

مواد لازم سوپ خامه ای

  • نودال- ۱۰۰گرم
  • سینه مرغ فاقد استخوان و پوست- ۲۵۰گرم
  • روغن زیتون- یک و نیم قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده- یک عدد متوسط
  • هویج خرد شده- ۳ عدد متوسط
  • کرفس خرد شده- ۳ ساقه
  • سیر رنده شده- ۳ حبه
  • آب مرغ- ۲ پیمانه
  • جعفری خرد شده و تازه- ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل- به اندازه کافی
  • کره- یک چهارم پیمانه
  • آرد – یک چهارم پیمانه به علاوه ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر- دو و نیم پیمانه
  • خامه- یک سوم پیمانه

دستور تهیه سوپ خامه ای:

در قابلمه ای بزرگ، روغن زیتون بریزید و پیاز، هویج و کرفس را تفت دهید. پس سیر را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.

آب مرغ، جعفری، نمک و فلفل و مرغ تکه شده و نودال را اضافه کنید تا جوش بیاید.

حرارت را کم کنید و بگذارید با حرارت کم بپزد تا مرغ نرم شود. تکه های مرغ را دربیاورید، ریش ریش کنید و به قابلمه اضافه کنید.

کره را در ماهیتابه ای آب و سپس آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. کم کم شیر را اضافه کنید درحالی که مرتب هم می زنید، این کار مانع از گلوله شدن آرد می شود خامه را اضافه کنید و درحالی که مرتب هم می زنید به سوپ اضافه کنید.

منبع: آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *