دستور طبخ سوپ خامه ای مرغ و نودال
مواد لازم سوپ خامه ای
- نودال- ۱۰۰گرم
- سینه مرغ فاقد استخوان و پوست- ۲۵۰گرم
- روغن زیتون- یک و نیم قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده- یک عدد متوسط
- هویج خرد شده- ۳ عدد متوسط
- کرفس خرد شده- ۳ ساقه
- سیر رنده شده- ۳ حبه
- آب مرغ- ۲ پیمانه
- جعفری خرد شده و تازه- ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل- به اندازه کافی
- کره- یک چهارم پیمانه
- آرد – یک چهارم پیمانه به علاوه ۲ قاشق غذاخوری
- شیر- دو و نیم پیمانه
- خامه- یک سوم پیمانه
دستور تهیه سوپ خامه ای:
در قابلمه ای بزرگ، روغن زیتون بریزید و پیاز، هویج و کرفس را تفت دهید. پس سیر را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
آب مرغ، جعفری، نمک و فلفل و مرغ تکه شده و نودال را اضافه کنید تا جوش بیاید.
حرارت را کم کنید و بگذارید با حرارت کم بپزد تا مرغ نرم شود. تکه های مرغ را دربیاورید، ریش ریش کنید و به قابلمه اضافه کنید.
کره را در ماهیتابه ای آب و سپس آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. کم کم شیر را اضافه کنید درحالی که مرتب هم می زنید، این کار مانع از گلوله شدن آرد می شود خامه را اضافه کنید و درحالی که مرتب هم می زنید به سوپ اضافه کنید.