آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه نان خرما و گردو دارچینی

مواد لازم تهیه نان خرما و گردو دارچینی

 نصف پیمانه گردوی تفت داده و خرد شده

۲۲۵ گرم خرمای بدون هسته و خرد شده

 کمتر از یک قاشق چای خوری جوش شیرین

 یک پیمانه آب جوش

 ۲ پیمانه آرد کیک

 نصف پیمانه شکر

 یک و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر

 یک چهارم قاشق چای خوری نمک

 نصف قاشق چای خوری پودر دارچین

 ۱۱۵ گرم کره

 یک عدد تخم مرغ

 یک قاشق چای خوری اسانس وانیل

دستور تهیه تهیه نان خرما و گردو دارچینی

۱) فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم و ظرفی را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.

۲) خرما ی خرد شده، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس یک لیوان آب جوش به آن بیفزایید و کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.

۳) آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط و کره را به آن اضافه کنید.این ماده را یا با دست و یا با هم زن مخلوط کنید و سپس گردو را به آن بیفزایید.

۴) در ظرف جداگانه ای تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید.

۵) مخلوط آرد و تخم مرغ را به خرما ی خنک شده اضافه کنید و به ظرف آماده شده بریزید و به مدت ۵۵ تا ۶۵ دقیقه در فر قرار دهید تا نان پخته شود.

منبع: پرشین وی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *